tiistai 15. helmikuuta 2011

Ihana tiistai.

Kuvahaasteessa tuntuu olevan nyt paljon kaveri/perhekuvia, joten pienehkö tauko siitä. Sen sijaan saatte nauttia namikuvista. Tai ei kaikissa kirjaimellisesti namia ole, mutta jotakin herkullista silti. Poikkesin nimittäin marketissa ja silmiini osui jotaki oksettavaa. Ja heti perään halusin juurikin sen mikä aiheutti yökkäysreaktion. Heh... En välitä ystävänpäivästä, se on vain typerä täyte"juhla" uudenvuoden ja pääsiäisen välissä. Pyh kaikelle semmoiselle. Mutta imelän vaaleanpunaiset tulppaanit olivat jo niin äklöjä että en voinut vastustaa :D


Kukkien seuraksi piti saada vielä jotakin makiaa joten askartelin juustokakkua. Kakkuhimotus on ollut ilmoilla jo pitkään ja vihdoinkin sain aikaiseksi. Ohjeen nappasin Chatrinilta ja muokkailin vähän sen mukaan mitä kaupasta olin onnistunut ostamaan. Ohjeessa mainitun creme fraicen korvasin sitruunan makuisella rahkalla ja hyvää tuli. Kuka väitti että leivonta muka täytyy aina tehdä ohjeen mukaan? Ihanan helppoa ja hyvää!


2 kommenttia:

  1. oijoi, nyt mun alkoi taas tehdä mieli juustokakkua. Ja vitsit tulppaanit on ihania. Olisin eilen ostanu, mut kaupassa olleet oli ihan nuupahtaneita.

    VastaaPoista
  2. Toi kakku on vaan niiiiiiiin hyvää ettei mitään järkee. :) Ja tulppaanit tuo kyllä kevään, harmi että kaupassa oli tarjolla vaan huonoja.

    VastaaPoista