torstai 10. helmikuuta 2011

Olipa kerran pakkaspäivä.

Olen onnellisesti unohtanut miltä kovat pakkaset tuntuvat, mutta kun selailin kuvia koneen syövereistä huomasin, että ei niistä paukkupakkasista kauaa olekaan. Hrrrrrr... Miten tulikin vilu kun alkoi ajatella kylmiä kelejä. Hui! Mutta eräänä tuommoisena pakkaspäivänä (ei niin kauan sitten) olin liikkeellä kaupungilla ja bongasin sorsia. :D Reppanat lähtivät seuraamaan kun kävin pällistelemään, luulivat varmaan että saavat evästä. Sori kaverit...Sorsista seuraavaan aiheeseen, nimittäin siihen miten palelin lintuja bongaillessani... Oli aivan hirvittävää, enkä halunnut ottaa tumppuja käsistäni pois. Vilukissako? Kyllä vain. Mutta tästä kaikesta huolimatta sain räpsättyä pari kuvaa itsestänikin. Tipu sorsien keskellä, tai jotakin sen suuntaista. Tästä muuten tuli mieleen, että yks päivä näin aivan uskomattoman suloisen talitintin! Se oli ripustautunut evästämään Tuomiokirkon puistoon viritettyyn talipalloon. Arvatkaapa vain harmittiko ettei ollut kameraa mukana! Siinä olis ollut vuoden luontokuvan paikka. :DNeiti Rillit-Huurussa. :)

2 kommenttia:

  1. Päivällä oli ihana päivä, aurinko lämmitti, mutta töitten jälkeen piti juosta koiran kanssa kotiin, kun varpaat ja sormet alko menettää tuntoaan, hyrrrr!

    VastaaPoista
  2. En ymmärrä mistä nää pakkaset taas tuli! Olin jo niin asennoitunut siihen että kevät olis tulossa ja kovat pakkaset onnellisesti takana. Millään ei malttais odotella lämpösiä kelejä... :)

    VastaaPoista