keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Kesämallistoahdistusta.

Todella mukavaa kun näin heti tammikuun alkuun postiluukusta kolahtelee kesämallistoja ja sähköposti lähes tukkeutuu viesteistä "talviale loppuu, tilaa ajoissa kesävaatteet ettet vain jää ilman..." Näin ihmisille aiheutetaan vain aivan hillitöntä kesäkaipuuta! Tämä on vääryys, kun ulkona on pakkasta ainakin sata astetta eikä kesämekkoa voi käyttää edes pilkkihaalarin päällä, tai alla, miten päin vain... Aloin purkaa turhautumistani ja kasasin parit pienet kollaasit siitä mistä tulevan kesän pukeutumiseni todennäköisesti tulee koostumaan.

Mukana tulevan kesän menoissa on tietysti tutut ja turvalliset farkkushortsit, kesämekot, balleriinat ja muut, mutta (älkää kertoko kenellekään) olen alkanut lämpenemään bf-farkuille. Jaiks, oikeesti! Mutta jotenkin olen saanut päähänpinttymän, että ne olisivat täydelliset pitsitopin ja korkkareiden kanssa. Ja tämmöisiä kuviahan on nähty jo ainakin pari kesäkautta, mutta nyt vasta olen havainnt sen nerokkuuden. Kyllä vain, lämpiän todella hitaasti tämmöisille jutuille... Jälkiherränneisyys kunniaan! Ehkä viiden vuoden päästä keksin että legginssit on jees... NOT! Mutta pilkkumekko on must tälle kesälle.


Ja sitten asusteisiin. Tänä kesänä meinaan löytää ne täydelliset gladiaattorisandaalit joita ilman jäin viime kesänä jälkiheränneisyyteni takia. Lisäksi kietoudun huiveihin, kukallisiin, ruudullisiin, yksivärisiin ja batiikkivärjättyihin kuten tähänkin asti, mutta toivottavasti päähäni eksyy myös vaalea hattu. How cool is that? Ajattelin myös että isot värikkäät korut käsissä voisi olla kivoja. Isoja sormuksia, rannerengasröykkiöitä ja ehkäpä myös huiveja... Niin, ja aurinkolasit tarvitsen rikkoutuneiden tilalle! Mielellään jotkut suuret mutta kevyet.


Kokonaisuutena aika värittömältä kesäni toistaiseksi kuitenkin näyttää. Noh, luotan siihen että tuleva rusketukseni korvaa värivajetta. :D Kaikki kuvat muuten H&M nettikaupasta.

PS. Heluan tuommoisen hammastahnan värisen kynsilakan! Minttusormenpäät, nam...

2 kommenttia:

  1. Mä en oo muuten avannu Hennesin kuvastoa johonkin 6 vuoteen. Just eilen mietin, et pitäisköhän ilmottaa niille, ettei lähetä sitä mulle enää ;)

    VastaaPoista
  2. :DDD Jos sitä ei tuu edes otettua muoveista, niin ehkäpä kannattaa vinkata että pitäkää kuvastonne... Ite tykkään selailla kaikkia mahdollisia kuvastoja, vanhojakin, ja mielellään moneen kertaan. :)

    VastaaPoista