lauantai 22. tammikuuta 2011

Rautakaupassa.

Kyllä vain, tuossa jokin aika sitten kävin rautakaupassa oikein ostoksilla. Listalta löytyi pinta-asennettava ulkopistorasia, 5 metriä MMJ3x1,5S ja 8-10 TC-kiinnikkeitä. Kaikki löytyivät K-raudasta, jos jollakin on tarvetta moisia ostaa... Projektini oli asentaa äidilleni varaston seinään pistorasia. Ja kyllä, luvat on kunnossa! :D


Ihan hirveästi ei remonttiasua tarvinnut miettiä. Tietysti remonttifarkut joihin ihan itse tuunasin noita repaleita kun eivät olleet riittävän uskottavat. Myös maalitahrat ovat ihan oikeista maalaushommista muistoina. Lisäksi tarvittiin asenne-paita, koska se nyt vain on fakta, että kun tämmöinen pieni tyttö menee rautakauppaan  shoppailemaan niin setät vähän ihmettelee. Egobuustaus oli siis tarpeen, ja mikäs sen parempaa kuin kaima paidassa uhoamassa! Suureksi ilokseni löysin kaapistani vaalean turkoosin boleron jota käytin viimeksi varmaan joskus keväällä. Iloinen jälleennäkeminen todellakin.

Asennukset onnistui mitä parhaiten, vaikkakin pimeä yllätti ja jouduin jatkamaan toisella kertaa homman loppuun. Loppu tarinassa on siis onnellinen; kukaan ei saanut sähköiskua, minä en palellut ulkoduunissa, äippä saa viriteltyä tulevina vuosina jouluvalot etupihaankin mitenkäs tykkää, ja veli saa auton piuhan päähän talvella kovilla pakkasilla. Tykkään onnellisista lopuista! :)

3 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää, että hieman hämmästyttää, kun tuollainen nuori nätti muodista kiinnostunut nainen kertoo käyneensä hakemassa rautakaupasta tarvikkeet, ja asentaneensa pistorasian. Ei oikein sovi siihen mielikuvaan, mikä ensimmäisenä tulee mieleen. Mutta hyvä niin, tylsäähän elämä olisi, jos kaikki olisi niinkuin kuvittelee. Nostan hattua tuosta asenteesta.

  Tuollaiset revityt farkut on tavallaan ihan kivan näköiset, mutta talvella kun on muutenkin se ongelma, että aina ulkona meinaa paleltaa farkut jalassa, niin ei se ainakaan helpota tilannetta että niissä farkuissa on reikiä. Itse en tykkää käyttää pitkiä kalsareita, kun ne on sitten sisällä kuumat, joten talvella ulkona paleltaa aina.

  VastaaPoista
 2. Myönnän kyllä että en ole stereotyypin mukainen sähköasentaja. :D Ja erinäisiin ennakkoasenteisiin olen törmännyt, mutta kun vain näyttää osaavansa "yhtä hyvin kuin pojat" niin hienosti on sujunut.

  Täytyy myöntää että revityt farkut ei ehkä ollut se lämpöisin vaihtoehto ulkohommiin, mutta ihan kivasti tarkeni kuitenkin. Tietysti olis voinu laittaa jotku kivan väriset sukkikset alle niin olis tarjennu paremmin. :)

  VastaaPoista
 3. Varmaan muistit myös vikavirtasuojan vaikka ei sitä erikseen mainittu.
  Muuten ihan nättiä... ;-)

  VastaaPoista