tiistai 4. tammikuuta 2011

Vähälihainen tammikuu.

Bongasin Geek Is the New Black-blogista Micaelan haasteen lihattomasta tammikuusta. Tämä tempaushan on saanut paljonkin huomiota ja Facebookissa ryhmään on liittynyt aivan valtavasti väkeä. Itse, vannoutuneena lihansyöjänä, otan haasteen jännityksellä vastaan. Annoin itselleni luvan syödä kalaa, kananmunia ja maitotuotteita entiseen malliin. Ihan täysin vegeksi en siis uskalla kylmiltään ruveta! :D Esimakua haasteeseeni sain eilen kun kävin ulkona lounaalla Kaksiossa Tampereella vierailleen ystävän kanssa. Punnitsin lohileivän ja kasvisleivän välillä ja valitsin reippaasti kasvisvaihtoehdon. Oli muuten HY-VÄÄ!

kuva
Tiedossa on siis paljon kalaa (toivottavasti), kasvissosekeittoa, punajuuripastaa, linssipataa, pinaattilettuja, halloum-hampurilaisia, sienikeittoa, kasvisgratiinia ja paljon paljon uusia kokeiluja keittiössä.  Jos onnistun taikomaan jotaki ihan superhyvää, laitan ohjeen tänne blogiin. Tänään ainakin on tiedossa uunilohta katkarapujen kanssa kermakastikkeessa ja mahdollisesti muusia.
 
Tänään käyn vihdoinkin ostamassa blenderin että ei tarvitse enää muusinuijalla vääntää sosekeittoja. Ja olen ehkä hieman hurahtanut smoothie/fruitieisiin joihin törmäsin Arnoldsissa. Kyllä, juuri siinä donitsimestassa! Pakastimen tyhjennys marjoista tulee siis suoritettua tässä samalla. Miten näppärää! :D

2 kommenttia:

  1. Hieno homma! Laita ihmeessä reseptejä, jos taiot jotain superhyvää!

    VastaaPoista
  2. Aikas jännää, pakko myöntää! :D Lupaan reseptejä jakoon jos jotakin superia onnistun loihtimaan. Sun reseptijemmasta kaivelen ainakin ne halloum-hampparit, vaikutti nimittäin NIIIIIIIIIN hyvältä. :)

    VastaaPoista