lauantai 1. tammikuuta 2011

Talvikäsille.

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Nyt kun bileistä koitetaan selviytyä colan ja naksujen avulla ei voi vaatia kovin syvällistä analyysia kuluneesta vuodesta, tai edes eilisestä illasta. Sen sijaan haluan hehkuttaa erästä loistavaa tuotetta jonka Joulupukki (tai oikeastaan Joulumuori) oli jemmannut pakettiini. 

Neutrogenan käsivoide! Kuivat, rohtuneet, koppuraiset, halkeilevat, kutiavat käteni ovat löytäneet pelastuksensa. Olen kokeillut ehkäpä noin miljoonaa eri käsivoidetta ja myös pettynyt sen noin miljoona kertaa. Tämä oli poikkeus. Ihana ja helpottava poikkeus pettymysten sarjassa.

Eivät kädet vielä ihan salonkikelpoiset ole, mutta enään ei ole halkeamia sormenpäissä. Ei myöskään ihan mahdottomia hilseileviä rupisia alueita kämmenselässä ja sormien välissä. Aivan mieletön helpotus, sillä tämä talvi on ollut ensimmäinen kun käteni ovat kuivuneet ja oireilleet. Jotenkin tämä talvi on ollut aivan erityisen hankala atooppiselle iholleni. Raavin kaiken mihin yletyn, eikä kortisonia voi jatkuvasti käyttää. Jäätävää mielenhallintaa on siis harrastettu etten olisi kävelevä rupi koko tyttö. :D Hoi muut atoopikot, onko tämä talvi ollut muille erityisen hankala vai kärsinkö yksin? Vielä pitäisi saada kasvojen iho hoidettua. Kosmetologi, here I come! Jos löydän helpotuksen kasvojeni ihon kuivumiseen ja hilseilyyn, voisin tehdä siitäkin postauksen. Tiedän etten ole yksin ihovaivojeni kanssa.

Ihmevoide! Salaisuus tässä taitaa olla tuo mystinen Norwegian Formula. Kyllä ne norjalaiset vaan osaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti