perjantai 7. tammikuuta 2011

Perstuntuma-keitto.

Otsikko kertoo jo paljon! :D Onko muilla koskaan ongelmana mitä tehdä perunamuusin jämälle josta ei ihan ole enää edes kalapuikkojen seuraksi? Tee siitä keitto! Kyllä vain, nerokkuutta. Tähän ihmeruokaan tarvitaan sen jämämuusin lisäksi paria muuta kasvista mistä satut tykkäämään. Ohje on siis hyvin hyvin muunneltavissa oman maun mukaiseksi. Omaan superkeittooni laitoin sen jämämuusin lisäksi pienen bataatin, palasen palsternakkaa ja sipulin. Mausteeksi löysin jämät jääkaappiin jääneestä Creme Bonjour Sipulisekoituksesta ja nesteeksi kasvisten keitinlientä.


Tee näin: Kuori ja pilko valitsemasi kasvikset ja keitä kypsäksi. Nakkaa muusi ja keitetyt kasvikset blenderiin Creme Bonjourin kanssa ja anna muhjuuntua. Maista ja mausta miten tykkäät. Lisää keitinlientä kunnes keiton koostumus on mieluisa. Kippaa lautaselle ja laita päälle vaikka raejuustoa. Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti