maanantai 16. elokuuta 2010

Ankkailemassa

Näin on vaikeuksien kautta voittoon selvitty jälleen kerran! Ensin pragas netti ja sit bloggeri = ei päivityksiä. Sen lisäks kävin vähän Ankkarockissa eikä huvittanu ajastella mitään huttua = en jaksanu miettiä. :D

Mutta hengissä ollaan ja taas kokemuksia rikkaampana! En viitsi tehdä mitään hehkutuspostausta aiheesta "meillä oli niin kivaa ankassa" joten saatte vain pintapuolisen raapaisun kuteiden muodossa.

Ensimmäiset asiat ensiksi, kengät. Uudet Seppälästä löytyneet balleriinat hoitivat hommansa mallikkaasti. Eiks ookki nätit? Niissä on niittejä ja kaikkee tarpeellista!

Jep, taidan jättää festbabe-kisan väliin... Mutta luottotoppia en voinut jättää kotia. Onneks. Sen pystyi naamioimaan puolinapapaidaks kun tuli iha hurjan kuuma.

"Jouduin" sijoittamaan muutaman euron hiuviin. Voi harmi! ;) Sunnuntaina oli niiiiin kuuma että jotakin oli pakko virittää päähän. Annoksessani muuten oli spagettia joka oli naamioitu nuudeleiks, lisänä HeMaPa ja possua. Kyllä sitä söi ennemmin ku selkäänsä otti... Nälkänen syö vaikka jänistä... Mitäs vielä?


Kun tuli vilu, piti pukee vaatetta päälle. Pehmoisuuden multihuipentumamekkoni oli täysosuma tähän reissuun mukaan. :)


kengät Seppälä
shortsit VeroModa
toppi H&M
paitamekko Jim&Jill
rannekorut H&M
huivi Bob Marley-laukkuiselta mieheltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti