sunnuntai 22. elokuuta 2010

Mustaa con musta

Mustaa mustalla. Olen aina ajatellut että pelkkä musta ei sovi minulle, ja tämä kokeilu todisti asian faktaksi. Edes hautajaisissa en ole koskaan ollut kokomustassa! Joillekin kokomusta sopii ja saa ihmisen näyttämään upealta, oma oloni oli lähinnä masentunut.

Taidan vain olla niitä jotka kaipaavat edes vähän väriä. Toisekseen, en enää ikinä käytä näitä nilkkureita noin ylös kiskaistuna, vaan annan niiden olla vähän rytyssä. :D Muutenkin lyhyet kinttuni eivät kaipaa mitään lyhentävää. Mutta oli kyllä ihanaa kaivaa nilkkureita kaapista! Voi miten siitä tulikin oikein syksynodotus-fiilis. Hiukkasen kiiltävämmät sukkikset taidan lisätä ostoslistalle. Tämmöiset todella mattaiset tuntuivat vähän tunkkaisilta.

paita H&M
hame H&M
kengät Seppälä
sukkikset Vogue
laukku GT

Olikohan eilen joku itsekritiikkipäivä? Mikään ei oikein tuntunut toimivalta, paitsi pötköttely peiton alla. Rankan puoleinen työpäivä kyllä vei mehut ihan täysin, joten pistän synkistelyn sen piikkiin.

2 kommenttia:

  1. Musta musta (heh) sopii sulle ihan hyvin! Mut ymmärrän mitä meinaat, mäki tunnen itteni usein liian synkän näköseks kokomustassa, varsinkin nyt kun on tukkakin tumma.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Musta musta (hih) oli ainaski tolle päivää vähän synkkä. Saatan uskaltaa kokeilla kokomustaa jonakin synkkänä mustana päivänä uudestaan kun haluan vain sulautua maailmaan...

    VastaaPoista