torstai 26. elokuuta 2010

Beige on väri!

Otsikossa uskomaton havaintoni: beige tosiaan on väri! Koitan edelleen sulatella tätä faktaa joka aukeni tässä päivänä eräänä. Mahtihavaintoni jälkihehkuissa päätin vähän beigeillä. Kuvat napsin taas tuplatanssitunin jälkeen ihan superfressillä (= superhikisellä) fiiliksellä Tamperetalon kulmalla. Sain pukumiehiltä kummeksuvia katseita kun kikkailin itselaukaisimen kanssa ja ravailin ees taas. Terkkuja vaan setille!

Oon koittanu saada itseni katsomaan kameraan ja joskus jopa onnistun siinä. Varpaisiin tuijottelu kun on tylsää ja näyttää vielä tylsemmältä! Hymynkin saatatte vielä joskus nähdä kun vaan rohkaistun riittävästi. :D

Tän neuleen hihat on aivan huikeet!

neule H&M
paita H&M
farkut ONLY
pipo Seppälä
vyö savuvahnko H&M pelastus
kengät Anttila

2 kommenttia:

  1. Neuleessa on kyllä mielettömät hihat! Ja mielettömän upea on muuten myös tuo Humbugin nahkaranneke pari postausta sitten. Olen nähnyt noita kaiken muun värisinä mutten nudena. Se näyttää, juuri tuossa värissä, ihan hurjan hyvälle ruskettunutta ihoasi vasten!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta kommentista! Tuo Humbugin nahkaranneke on muuttanut pysyvästi ranteeseeni asumaan. Hyvä että yöksi suostun ottamaan sen pois... :D Musta ranneke on ostoslistalla, kun vaan saisi aikaiseksi poiketa Tallipihalla ostoksilla.

    VastaaPoista