tiistai 24. elokuuta 2010

Remelineule

Olen huomannut postailevani jatkuvasti päivän myöhässä. :D Noh, eipä tuo kai haittaa... Tässä eilisen tanssitunnille kipsutteluasu. Kuvat napsin vasta salsatunnin jälkeen, siitä johtuu nyrpeähkö-hikinassun-piilottelu-jalkoihin-tuijotus. Pakko oli saada tuo neule päälle vaikka lämpöä olikin alkuillasta vielä ehkäpä aavistuksen liikaa paksuhkolle neuletakille. Toinen pakko oli päästä ulkoiluttamaan noita hehkuttamiani saapikkaita. Jalkani taisivat löytää täydellisen parin.

Neuletakin remelit ovat juur semmoinen lisä mitä perus harmaa neule vaatii. Harmaa on alkanut mystisesti vetää minua puoleensa. Haaveilen esim. harmaasta neulemekosta, harmaasta piposta ja siihen mätsäävistä tumpuista... Ihana rauhallista harmaata jonka huikeutta en aikaisemmin ole tajunnut.

neule Only
farkut Seppälä
kengät Ellos
pipo H&M

Katsotaan pääsenkö vielä joskus kiinni postaa-oikeana-päivänä-rytmiin. Todennäköisesti en! :D

4 kommenttia:

  1. Thänks. :) Niitä oli semmosii lyhkäsiäkin, mutta ajattelin että pyllyn peittävä mitta olis näppärämpi talvee ajatellen. :D Kyllä, olen joskus ajatellut käytännöllisyyttä vaateostoksilla.

    VastaaPoista
  2. Nätti neule! Harmaa alkoi houkuttelemaan muakin joku vuos sitten. nyt mulla on sellanen viharakkaus-suhde siihen väriin. Joskus se tuntuu liian valjulta ja väsyneeltä mutta joskus oikein asustettuna jollain kivalla värillä oikein maukkaalta.:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos. :) En oo koskaan ikinä ennen tykänny harmaasta, mutta jotenkin se on hiipiny ihon alle vähän niinkuin beigekin (jota en ole edes pitänyt värinä). Nyt vaan toivon etten vedä mitään harmaaövereitä... :D

    VastaaPoista