keskiviikko 4. elokuuta 2010

Ruusuja sittenkin!

En saanut haluamaani Indiskan ruusu-mekkoa. Niitä oli vain liian suuria kokoja jäljellä, enkä ollut innokas askartelemaan ja pienentämään ja... Noh, luovutin siis suosiolla ja ajattelin että jotain parempaa löytyy varmasti tilalle. Ja niin löytyikin! Mutta siitä lisää loppuviikosta. :)

Ruusu-teemalla kuitenkin jatketaan, sillä Ginan aleista löytyi jotakin mitä kuolailin vaikka kuinka kauan, mutta en raaskinut ostaa täydellä hinnalla. Nyt ei tarvinnut kahta kertaa miettiä! Kurkatkaa toi lappu. ;)

Punainen ruusu-laukku! Miten pähkinöinä voi ihminen olla pienestä punaisesta laukusta? No todella! Saatoin ihan vähän hihkaista ääneen kun huomasin ale-lapun. Tämä niiiiiiiiin pääsee mukaan Ankkarockiin, johon itseasiassa lähdin hakemaan lippuja ja eksyin sivuraiteille mistä löysin tämän. Se oli kohtaloa. Löysin myös paljon muuta suunnittelematonta... Myönnän, karkas lapasesta tuo kaupunkikierros.

Viimeinen kuula tuliaisrasiasta. :( Kuka haluisi lähteä reissuun ja tuoda mulle uuden satsin herkkuja? Anybody? :D

Loput vahinko-ostoskierroksen saldosta toiste. Oli vain pakko päästä vuodattamaan suurin into uudesta laukusta. Miettikääpä, ruusulaukku. Voi pojat oon iloinen. :)

4 kommenttia:

 1. Oo, toi laukku on niiin ihana. ♥ Tahtoo kanssa!

  VastaaPoista
 2. Kipin kapin Gigatricooseen, sieltä löytyy varmaan vielä. Oli muuten sinisiäkin, mutta itellä punanen vei voiton. :)

  VastaaPoista
 3. No eikä, toi laukku on aivan herkku! :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuin siihen entistä palavammin tänään kun oli mukana in action töissä. Sydämeni valittu on tainnut löytyä! :)

  VastaaPoista