sunnuntai 8. elokuuta 2010

Laiva Ohoi!

Tänään ei saa odottaa mitään erityisen syvällistä sillä eilen oli työporukan grillijuhlat. Kivaa oli kyllä, mutta nyt väsyttää ihan pirusti.

Perjantaina oli kauan odotettu Ship Ahoy! Liikkeelle lähdin uudella suloisella Spiritstoren mekollani. Pilkkuja ja rusetteja samassa kasassa. Tykkään mekosta ihan valtavasti vaikka se onkin aavistuksen verran lyhyt. Sukkisten kanssa syksymmällä tästä tulee ehkäpä vielä parempi.

Jaksoin oikein panostaa hiuksiinkin kun oli speciaalimpi tilaisuus, eli kiharsin toisen puolen hiuksistani ja suoraksi jätetyn puolen vedin päätä myöten kiharretulle sivulle. Tuli aika kiva! Mekkoon mätsäten viritin vielä hiuvin rusetille. Sisäinen pieni mätsääjäni heitti voltteja tästä hyvästä. :D

Illan ohjelmasta ja esityksistä sen verran, että olen aina ihan liekeissä tämmöisistä teemabileistä. Meriaiheinen tietovisa oli hauska, ja joukkueemme oli yllättävä mutta tietäväinen. Ei voitettu, mutta oltiin hyviä silti. :D

Esitysten joukossa oli ihania uusia juttuja ja oli kiva huomata miten esiintyjät kehittyvät koko ajan. Aina vaan jaksan ihailla miten rohkeita ja upeita naisia lavalle nouseekaan. Asut ja kaikki! Se kimalluksen määrä ja miten yleisö on mukana esityksissä on aivan mahtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti