tiistai 10. elokuuta 2010

Penkolassa

Käytiin eilen äipän kanssa seikkailemassa Nokian suunnalla. Saatettiin ihan vähän eksyä kun piti suunnistaa motarilta oikeelle rampille ja sujautettiin tyylikkäästi ohitte. Onneks pidettiin päät kylmänä ja mun uskomattomien kartturin taitojeni ansiosta löydettiin perille! Ja eikun penkomaan...

Penkolasta löytää kotimaisten vaatevalmistajien tehdaseriä, eli se on tehtaanmyymälä. Rekeistä löytyi mm. Nanso, Finnwear ja Black Horse. Valikoima ei ollut päätähuimaava, mutta ihan kiva reissu oli.

Jaa mitä tarttu mukaan? Noh, 5 metriä pitsiä, pari lahjaa (tiettyjä juhlia odotellessa) ja parit sukkikset ja sukat. Suosikkipenkomiseni ovat nämä sukkikset joisa tulee mieleen Kai-veljekset eli Tiikeriveljekset. Ehkäpä siistein mielleyhtymä ikinä! Joo joooo, tykkään Hopeanuolesta iha pöljänä. Oon miettiny miten ollaan saatu kakarana kattella sitä sarjaa, aika raakaa toimintaa meinaan.

Säärtä näkyvissä! Odottelen jo innolla että kelit muuttuis vähän vilposemmiks että vois kulkee sukkiksissa. Kuvassa myös vilahdus ruutumekosta joka pääsee virallisesti päivänvaloon Ankkarockissa.

Pakko oli laittaa hämmennyskuva loppuun. Olen tuuletusparvekkeella josta kuvaan rappukäytävään likaiseen lasiin heijastuvan kuvajaiseni läpi. On meinaan sekavan näköstä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti