tiistai 7. joulukuuta 2010

Jouluinen Designtori.

Poikkesin ystävän kanssa sunnuntaina Designtorilla vähän tutkailemassa mitä kaikkea kivaa olisi tarjolla. Samaan syssyyn tsekkasimme Tammelantorille ilmestyneen Joulutorin. Asun aivan Tammelantorin vieressä enkä tiennyt että siellä oli kauheat hulinat käynnissä! Noh, itse en mitään löytänyt koko reissulta, en ulko- enkä sisätorilta. Tai toki löysin, mutta budjetti on juuri nyt tarkkailun alla eli ylimääräiset shoppailut on pannassa. Mutta silti oli kivaa hypistellä ja ihmetellä kaikkia nättejä juttuja!

Eikä ihan tyhjin käsin tarvinnut kotiin tulla, sillä Pakkahuoneella oli jaossa lehtiä! Jeee! Uusimmat numerot Oliviasta ja Divaanista oli oikein kiva kiikuttaa kotiin selattavaksi. Kotimatkalta nappasimme mukaan ruuaksi kiinalaista ja siirryimme eväinemme sohvalle katsomaan kaikkien tyttöleffojen äitiä, nimittäin Cluelessia. Miten on mahdollista, että aina vain jaksaa katsoa sitä samaa leffaa jota on tuijottanut viimeisen 15 vuotta? Pitäisi varmaan huolestua itsestään... :D

Huomasin muuten, että Alicia Silverstonen esittämässä Cherissä ja Gossip Girlin Blairissa on jotakin samaa näköä. En vielä ole onnistunut keksimään että mitä se on, mutta jos sen ikinä keksin, raportoin tänne välittömästi! Ehkä huulet ja katse tai jotakin... Tätä täytyy tutkia.

Kerta oli sunnuntai, oli päälle kiskottava jotakin helppoa ja mukavaa. Toppi ja neule taitaa olla helppoutta parhaimmillaan yhdistettynä farkkuihin. Jalkaan nahkasaappaat joissa vain vähän korkoa ja menoksi! Aktivistitakki toimii kivasti korkosaappaidenkin kanssa ja jos olisi ollut kylmä, olisin voinut mennä hupun sisään suojaan. Edellisen illan nutturakin oli vielä ihan iskussa.

neule, toppi ja takki H&M / farkut Vero Moda / saappaat Aleksi 13 / vyö äipän jemmoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti