lauantai 18. joulukuuta 2010

Joululahjani itselle.


Tietenkään en malttanut odottaa itse ostamani joululahjan käyttöönottoa jonnekin ikuisuuden päähän jouluaattoon. En siis tehnyt itselleni pakettia. Ja vaikka olisin tehnytkin, niin se olisi pitänyt varmaankin jemmata äipälle etten olisi avannut sitä ennen aikojaan. Itsehillintä? En ole kuullutkaan... :D


Lahja itselle on siis Indiskasta ostettu lärpäkevillapaita taskuilla. Testattu vyöllä ja ilman vyötä,  hameen ja farkkujen kanssa, toimii loistavasti. Harmi kun en tajunnut ottaa kuvaa takaa, olisitte nähneet miten kiva neuloskuvio tässä oikeassa elämässä menee. Noh, seuraavalla kerralla ehkäpä.


Neuleessa on ihan oikeaa villaa ja mohairia + erinäisiä tekokuituja, mutta se, että neule ei ole akryylilampaasta kerittyä on valtaisa plussa! Neule on aika ohut, mutta silti lämpöinen. Olen periaatteessa asunut tässä paidassa (siis kun en ole ollut töissä) siitä asti kun annoin itselleni luvan ottaa sen käyttöön. Vähän saattaa kutittaa hihattoman topin kanssa, mutta pitkähihainen paita vaan alle ja kutinat loppuu siihen. :)

 
Ja mikä parasta, tässä on huppu! Pienen ikuisuuden olen etsinyt neuletta jossa olisi huppu ja nyt sen löysin. Kaikki kaivattu siis samassa neuleessa, kukapa olisi uskonut että näin saattaisi käydä.

 

toppi, hame ja pipo H&M / neule Indiska / farkut, sukkikset ja pitkät sukat Seppälä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti