torstai 2. joulukuuta 2010

Liian talvista.

Hip hei, ei ota hakemusahistus laantuakseen millään vaikka onkin enää viimeistä silausta vaille. Työnhaku on rankkaa puuhaa! Vähän onneksi pääsee irroittautumaan launataina kun on pikkuista joulua taas tiedossa, ja pääsen ulkoiluttamaan virallisen pikkujoulumekkonikin. Voi jeee! :D Siihen asti kuitenkin pysyttäydyn mielikuvituksettomassa ja harmaassa menossa mukana ihan vallitsevien sääolosuhteiden tukemiseksi. Näin sanoessani tarkoitan, että pukeutumisinnostus on nollassa kun on vain kiskottava päällensä jotakin jäätymistä estävää.

Paljon kerroksia ja villaa. Niistä on tympeä talvipukeutuminen tehty. Ainkain nyt tuntuu siltä. Hienoinen kevätkaipuu alkaa nostaa päätänsä. Mutta, vajaan kuukauden päästä alkaa taas päivät pidentyä. Että kyllä se valo sieltä vielä takasin tulee!

Ja näin hisputtelin eräänä iltana kaakaolle kaupunkiin. Se oli juurikin se ilta, kun satoi pieniä timantteja jotka jäi puihin kiinni. Karvakengät jalkaan ja menoks! Vähän edes yritin keksiä jotakin kivaa asun piristykseksi. Nahkapalafarkut, pipoon kukka ja huiviin bätmän!toppi H&M / neule Only / farkut GT / takki Vero Moda / kengät K-kenkä / pipo, huivi ja kukka tehty ite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti