sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Lempparimekko.

Olen ehdottomasi sunnuntaimukavuuden kannalla. Ja punaruutuinen paitamekko on sunnuntaimukavuutta parhaimmillaan. Jos olisi pitäisi valita yksi vaate jota pitää maailman loppuun asti, se olisi juurikin tämä suurimmaksi talvisuosikiksi noussut lämpöinen ruutupehmoisuus. Tämä on jatkuvasti joko pyykissä tai päällä.

 
Tänään oli ihan älyttömän kaunis päivä! Rakastan Tamperetta tämmöisinä aurinkoisina ja valoisina talvipäivinä kun puut on kimaltavia, koski höyryää ja lumi narisee kävellessä. Ja melkein hienosti tarkenin kun aamupäivällä poikkesin Joulutorille (joka muuten on aivan huikea tänäkin vuonna) haahuilemaan ja Indiskaan ostamaan itselleni jouulahjan. Itselle ostetut lahjukset tämmösinä aikoina kun lahjan ostamisen pystyy perustelemaan lähes järkevästi on ehkäpä niitä parhaita itselle ostettuja juttuja. On ihan eri asia ostaa itselleen jotakin kuin että ostaa itselleen jotakin lahjaksi. Eikös ole ihan eri fiilis näissä vaihtoehdoissa? Mietin tässä että pitäisiköhän oikein paketoida tämä ostokseni ja avata aattona, vai ottaisinko heti käyttöön... Tätä jään miettimään glögimukin ja rusinoiden kanssa.

2 kommenttia:

  1. Mä ostin kanssa perjantaina itselleni joululahjan :) Toki olisin ihan vain voinut ostaa tavarat itselleni, mutta ajattelin että kivempi lahjana ;)

    VastaaPoista
  2. Ajatus lahjasta on siis tärkein! :D Erityisesti kun ostaa jotakin itselle näin vähän ennen joulua... ;)

    VastaaPoista