sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Pikkujoulun punainen.

Kuinka monta joulutorttua voi tyttö syödä muuttumatta itse joulutortuksi? Eilisen ja tämän päivän saldo varmasti ainakin 10. No jos vielä yhden... Eilen pidettiin tyttöjen voimin pikkujouluja. Poikiankin oli kutsuttu, mutta eivät päässeet paikalle asti. Heidän onnensa, tavallaan, nimittäin meidän tyttöjen illoissa jutut jaotellaan "mitä roisimpi, sen parempi".

En voinut vastustaa kynttilöiden kuvaamista, niitä siis seuraavaksi. Ja joku joulutortun kulmakin osui kuvaan...


Ja sitten sitä kaikille hehkuttamaani punaista pikkujoulumekkoa! Vaikka on siinä yksi pieni miinus. Nimittäin kaula-aukko on hieman avoin. Tämä asia korjaantui hakaneulalla, niinkuin niin moni muukin. Ja kyllä sitä muutakin päälle osui. Kuten esimerkiksi Tampere Vintaesta ostamani korkkarit. Tuo takin suuri huppu on muuten aivan täydellinen pelastus jos ei Myy-nyttyrän takia voi laittaa pipoa!takki ja saappaat Ellos / mekko ja kaulahuivi H&M / bolero Sokos / pilkkusukkikset (joiden pilkut ei nyt näy) New Look / korkkarit vintage

4 kommenttia:

  1. Kiva mekko! Ja hei, sä voit syödä munkin joulutortut, mä kun en tykkää niistä. Diili?

    VastaaPoista
  2. Kiitti. :) Ja todellakin voin syödä sun joulutortut, täytyyhän maailma pitää siltäkin osaa balanssissa. ;) Syömisdiilit kunniaan!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) Täytyy myöntää että tykkäsin kovasti itsekin kun olin ensin operoinut siveyshakaneulan kaula-aukkoon. :D

    VastaaPoista