sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Hiusjuttuja

Joku tarkkasilmäinen saattoi edellisessä postauksessa huomata, että vaalea tuccani ei ollut kovinkaan vaalea, vaan itseasiassa kirkuvan punainen... Kröhöm, se on tulosta aavistuksen pieleen menneestä värjäyksestä joka korjataan huomenna, joten ei siitä sen enempää.

Tämä tapaus kuitenkin sai minut miettimään suhdettani hiuksiini, ja huomasin sen olevan suhteellisen vakava. Aina ajattelen että hius on vain karvaa ja kasvaa takaisin, mutta se miten huolehdin hiuksistani on aika tarkkaa. Päätin siis raottaa kylppärini kaappia sen verran, että esittelen jatkuvassa käytössä olevat hiustuotteeni.

Ensimmäisenä shampoo-kaksikkoni. Olen jo pienen ikuisuuden käyttänyt kyseisen sarjan tuotteita (blondina hopeashampoo oli paras hiuskaverini) enkä meinaa vaihtaa. Tuoksuvat hyvälle, eivät kustanna miljoonia ja tekevät sen mitä lupaavat. Jatkuvassa käytössä siis tuo Repair Rescue ja pari kertaa kuussa syvä puhdistava Deep Cleansing Expert.

Hoitoaineeni! Rakastan tuota Sevenin suihkutettavaa hoitsikkaa, se tuoksuu nallekarkeille! Lisäksi käytän latvoille tuosta tuubista töhnää. Hiusteni latvat ovat aika kovia kokeneet, joten teen parhaani että niillä olisi hyvä olla. :)

Ohuille tyypillisille suomalaisille hiuksilleni kaipaan vähän lisää volyymiä, siksipä Tigin Thickening Paste on yksi parhaista ostoksistani. Muistan miten mietin kannattaako laittaa 30 euroa yhteen tuotteeseen, mutta nyt tiedän että kyllä kannatti. Tämäkin tuubi on pari vuotta vanha ja vielä puolillaan.

Kiireaamujeni pelastus. Ravistus, suihkautus, harjaus ja pörrötys. Valmis!

Viimeistelytuotteeni. Hiuspuuteri kun kuivashampoo ei riitä ja Osiksen lakka. Ilman näitä kulkisin aina myssy päässä. :D

Jä tässä vielä parit kuvat punaisesta tucastani. Se ei ole ruma ja itseasiassa sopii ihan kivasti rusketukseeni, mutta en vain tahdo olla punapää. Nautin kuitenkin näistä parista päivästä punaisten hiusteni kanssa parhaani mukaan.


Nyt kutsuu biitsi! Nauttikaahan muutkin auringosta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti