tiistai 6. heinäkuuta 2010

Liian totta ollaksensa hyvä?

Ellos, ole kiltti ja jätä minut rauhaan (omatoimisestihan en selaile kuvastoa enkä nettiä). Budjettini ei kestä kaikkia ihanuuksia mitä tarjoatte ostettavaksi. Kiitos! :D Takki-tuumaukseni lisäksi löysin niin upeat saappaat että ei taas mitään järkeä! Eikö jo kohta olisi syksy? Nyt kun kesä on saatu mukavasti käyntiin, asiaan kuuluu ruveta haikailemaan syksyä, eikö totta?

kuva

Tuo nyöritys! Ja kiilakorko! Masua vääntää pelkästä ajatuksesta miten mahtavat kengät nämä saattaisivat olla. Kun syystihkuisessa koskipuistossa tassuttelen hameenhelmat liehuen näissä saappaissa niin elämä varmasti hymyilee. Myönnän, mielelläni romantisoin ja kaunistelen asioita mielessäni. Mutta kun TAHTOOOOO! :D Mikäs se mun asiakasnumeroni olikaan...

Ja sitten takaisin pääasiaan. (Kyllä, rakastan itsestäänselviä viittauksia vaikka ne ovat kuinka kulahtaneita.) Kun nyt olen vauhkonnut tukastani enemmän kuin ehkä olisi tarpeellista, päätin aloittaa haasteviikon jossa joka päivä laitan hiukset eri tavalla. Hyvästit ikuiselle Myy-nyttyrälle! Nyt vain täytyy vähän googlettaa puolipitkän hiuksen laittotapoja... Jaiks! näitä mun ideoita. :)

2 kommenttia:

  1. hahah niin tuttua tuo kiusaus nettimyymälöiden kanssa :D kaikki nellyjen alet, elloksen kengät, hennesin mekot, asos ja se kenkämeri.. argh!

    VastaaPoista
  2. Nettimyymälöihin pitäisi olla joku ajokortti, jonka inssissä tsekataan ihmisten itsehillintää ja budjetointikykyjä... Tai oikeestaan ei, koska saattaisin reputtaa sen! Alet on pahasta, ja voi kuinka ihanasti pahasta. :D

    VastaaPoista