maanantai 26. heinäkuuta 2010

Virallinen ripsipäivitys

Virallinen ripsipäivitys pimeessä otetuilla kuvilla. Millonkohan oppisin, että kuvat kannattais suosiolla ottaa ulkona, vaikka sit vaan tuuletusparvekkeella... Sielä tuskin tulee kukaan ihmetteleen että mitä mä teen. :D Kuvia ei sit ole mitenkään muokattu, että iha raakoja, siivouspäivän jälkeisiä versioita jaossa.

Jonkun verran on havaittavissa ripsien harvenemista, mutta todella hyvin ovat pysyneet nättinä. Muutamat ripset vähän kääntyilevät oman mielensä mukaan, mutta toistaiseksi ne saa hyvin vielä asettumaan paikoilleen. Toinen juttu minkä olisin voinut tehdä, on räpsyttimieni kampaaminen ojennukseen. Nyt jokunen karva sojottelee mihin sattuu vaikka oikeasti pysyykin kivasti omalla paikallaan.

Kokonaisuutena olen todella tyytyväinen ripsieni kuntoon näin kahden viikon jälkeen! Viikon kuluttua voisin ruveta suunnittelemaan huollon varaamista. Viikon päästä tiedossa myös uusi katsaus ripsieni tilaan.

Ps. Poika-puolinen kaverini oli puhunut ripsistäni äidilleen joka kuulemma haluaa myös räpsyttimet! Vähänkö siistii?!? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti