maanantai 12. heinäkuuta 2010

Hiusviikko, päivä 5

Tässä tulee hirmuinen Rölli... Oli muuten niin sunnuntaifiilis, että hiuksiin panostin tasan en yhtään. Ihan mukavasti nuo kuitenkin asettui, pörröistä ja isoa. Illemmalla päähän laitoin pannan niinkuin kuvista huomaa. Ihan täysin voin tunnustaa että panostus hiuksiin oli pyöreä nolla.

Aamulla oli tarkoitus mennä käymään Nokialla pihakirppiksellä mutta retki kaatui siihen, että en löytänyt perille. Olisi ehkä pitänyt katsella netistä että minne oli menossa. Turhaan autoilu aiheutti järkyttävimmän hikoilun ikinä joten pian siirryin Sorsapuistoon aurinkoa palvomaan.

Eilen päällä maailman vilpoisin mekko! Ginan alerekistä bongattu mekko oli täysi nappiostos kaikin puolin. Aamulla oli vielä farkkushortsitkin jalassa, mutta niistä luovuin heti kun mahdollisuus siihen tarjoutui. Taidan siirtyä asumaan tähän mekkoseen. :)

Vaihteeks ulkoilukuvia talon sisäpihalta. Koitin toimia nopsasti etteivät naapurit huomaa mitä touhusin. :D

Totesin että tätä voi hyvin pitää myös ilman vyötä. En ole mikään erityinen vyöfani, mutta aina joskus on kiva kuroa telttavaatteet vähän nätimmin.

Kiva tässä vaiheessa huomata, että oranssit bikinit loistaa läpi ohuesta kankaasta. Miten en aikaisemmin tätä tajunnut?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti