perjantai 16. heinäkuuta 2010

Kenkäkysely

1. Milloin opit kävelemään korkokengillä?

Any day now... Heh, kaippa niillä jo jotenkin onnistun kipsuttelemaan sievästi. Korkkarit on kuuluneet arkeeni vasta niin pienen hetken, että en voi itseäni mestariksi sanoa vielä pitkään aikaan.

2. Milloin sait/ostit ensimmäiset korkokenkäsi?

Taisin olla 6. luokalla, kun äippä suostui tilaamaan minulle ekat korkkarit kauhean vinkumisen päätteeksi. Ne olivat Ellokselta, vaalean nahan väriset korkkipohjaiset kiilakorkosandaalit. Korkoa oli joku 8cm, ja näytin varmasti todella järkyttävältä kulkiessani niissä pitkin kylää. :D Nyt haluaisin ko. kengät takaisin ja käyttöön, mutta ne myytiin jo joskus kauan sitten kirpparilla pois.

3. Mitkä ovat suosikkikenkäsi tällä hetkellä?

Hurjan paljon on käytössä sandaalit jotka sain äipältä tuliaisina jostakin reisulta. Niissä on yhdistetty kullan ja hopean värisiä suiroja ja niissä on korkkipohjat. Tykkään iha pöljänä! Talvea varten taas odottelen että pääsen käyttämään tädiltä saatuja mokkanahkaisia ylipolven-saappaita. :)

4. Entä mistä kengistä unelmoit?

Minna Parikan Bellet mustina tai punaisina (ehkä erityisesti punaisina) kuumottaisivat kovasti. Samoten Irregular Choisen Scissorhands ja Rosepea. Myös Christian Loubutin mustat (tai nudet) avokkaat punaisilla pohjilla olis hot!

5. Jos saisit mahdollisuuden toteuttaa ja valmistuttaa ihan minkälaiset kengät vain, minkälaiset ne olisivat?

Öhömhöm... Ne varmasti olisivat joko ihan superupeat punaiset peep-toe korkkarit jollakin ihanalla yksityiskohdalla. (Kyllä, tällä hetkellä haaveilen semmoisista. )Tai vaihtoehtoisesti aivan sairaan siistit saapikkaat joko korolla tai biker-fiiliksellä. En tiedä! Tää on vaikeempaa ku kuvittelinkaan...

6. Ottaisitko kengät itsellesi, jolloin ne olisivat uniikit, vai tekisitkö niistä markkinoille hitin, jolloin saisit faneja ja suosiota?

Toki haluaisin että koko maailma pääsisi nauttimaan uskomattomista luomuksistani, mutta toisaalta uniikit vain-minulle-suunnitellut-kengät olisi mahtavat. Valitsen tällä kertaa markkinat. En suosion tai fanien takia, vaan siksi että jos joku oikeasti tykkäisi suunnittelemistani kengistä, haluan että hän voisi saada ne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti