tiistai 13. heinäkuuta 2010

Hiusviikko, päivä 7

Arvaa kuka!?!

Joko arvaat?


No Minni-Hiiri tietysti! :D Töissä sain vielä kukkia koristamaan lookkiani. Jep, aurinko sulatti aivoni... Kotosalla sisällä tulee huono omatunto kun ei ole ulkona nauttimassa lämmöstä, ja kun menee ulos niin tapahtuu välitön sulaminen. Siinä mun vaihtoehdot.

Onneks H&M muisti mua paketilla josta kaivelin ihanan helteisiin parhaan mahdollisen mekon. Suloisen värinen, kevyt ja lörttö. :D Kesäpukeutuminen on ihanan helppoa!

Tässä oli mun hiusviikkoni, joka oli kyllä laiskin ikinä! Melkein hävettää laiskuuteni... Tästä ainakin itse opin, että hiukseni ovat liian lyhyet niihin viritelmiin mitä haluaisin laittaa, ja olen itse liian laiska virittelemään mitään kovin aikaa vievää. Teemaviikko oli kyllä ihan hauskaa toteuttaa, näitä saattaa tulla lisää. Ehkä. Tai sitten päivä Tiitiäisen matkassa, ehkäpä? Aika näyttää mitä tapahtuu. Mutta se on varmaa, että tämä tyttö menee nyt tekemään kaali-pekoni-härpäkettä ruoaks! Nam. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäinen mekko! Juuri suloisen värinen :) Ja oon muuten ihan hulluna tohon sun tapettiin :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Toi mekko on kyllä jokaisen (noin 5) euron arvoinen. :D Ja kiitosket myös tapetti-fanituksesta! Tykkään siitä itsekin ihan hurjasti, pakko tykätä kun itse sain valita. ;)

    VastaaPoista