maanantai 12. heinäkuuta 2010

Hiusviikko, epähiuspäivä 6

Käytin eilen Myy-nyttyrä-kortin, joten ei hiuskuvaa tältä päivää. Jos jotakuta suuresti kiinnostaa kyseinen kampauksen irvikuva, kannattaa selailla muutama postaus taaksepäin, sieltä melkovarmasti löytyy kuvaa. :D

Hiusten sijaan käytin aikaani ripsien laittamiseen. Eli siis minähän vain pötköttelin, pari tuntia ja annoin ammattilaisen laittaa itselleni Glam Lashes-ripsienpidennykset.

Varasin viime viikolla ajan Parturi-Kampaamo Blue:hun ja siellä kynsi-/ripsiteknikko Kädi Miil laittaa ripsiä. Olen aivan rakastunut uusiin ripsiini! Eikä hintakaan huimannut kun rahaa lopulta kaivoin 79 euroa. Hyvästi ripsikiukuttelu-aamut. Hyvästi epäsiisti fiilis kun ei vaan (etenkään näin kesällä) huvita ruveta taivuttaan räpsyttimiä ja sutiin ripsivärin kanssa!

Postailen varmaan tulevaisuudessa kerran viikossa ripsistäni ja miten ne kestävät. Siis nimenomaan siitä miten kestävät, ei siis mitään hehkutuksia. Paljoa ainakaan! ;) Loppuyhteenvetona voin todeta, että ainakin toistaiseksi olen hyvin hyvin hyvin tyytyväinen!

4 kommenttia:

 1. Ihanat! Olis kyllä kätevät etenkin näin kesällä, hinta on harmi vaan hiukan liian kova, että viitsisin sitä (ainakaan tällä hetkellä) maksaa.
  Odotan innolla tulevia raportteja! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Nimenomaan kesää helpottamaan alunperin ajattelin ripset laittaa, mutta saattaa olla että koukutun näihin pahemman kerran... :D Ja nyt kun kustannuksetkin on enää huoltojen hinta, niin tästä tulee helposti oravanpyörä josta en edes halua pois. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitosta! Oon ihan ihastunu näihin ja siihen miten helpoiks mun aamut on muuttunu kun ei tarvii tehdä mitään itelleen. (paitsi ehkä kammata tukkansa) :)

  VastaaPoista