keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Aktivistikeiju.

Ensimmäinen oikeasti kylmä päivä sai minut kaivamaan aktivistitakin jemmasta. Ja kyllä, se on se H&M-takki joka näkyy jokaisen teinin, ja nyt myös minun, päällä tulevana syksynä ja talvena. Karvareunushupun nappasin kuitenkin pois. Tuntui hätävarjelun liioittelulta moinen vielä kun kuitenkin oltiin lämmöissä plussan puolella.

Nappasin vahinossa itsestäni kiireinen nainen-kuvan! Aika huikea suoritus kun en edes yrittänyt näyttää kiireiseltä. Ennemminkon koitin näyttää mahdollisimman huomaamattomalta kipitellessäni kameran luota sopivan matkan päähän ja taas takaisin...

Kesäkaipuuni alkaa taas potkia kun ilmat viilenevät. Keijuilu-mekkoni pääsi uuteen rooliin aktivistikeijuilu-mekkona. Olin vielä jokin aika sitten ehdottomasti sitä mieltä, että söpöilyn ja rouheemman yhdistelmä toimii muilla mutta ei itsellä. Muutin mieleni! Tää oli kiva.

Salkku kruunasi homman, olinhan menossa käymään pankissa. Ja sitten toisessa pankissa. Välihuomautuksena mihinkään mitenkään liittymättä havaitsin tänään myös sen, että voin siirtää täydellisten maihareiden etsintää johonkin tulevaisuuteen, sillä nuo elloksen nyörikiilat toimittavat hyvin myös maihareiden duunin. Jes!

mekko New Look / takki H&M / kengät ellos / pipo GT / huivi Pietarista

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään tosta söpön ja rouheen yhdistelmästä!

    VastaaPoista
  2. Yllätin itsenikin tykkäämällä siitä. Luulin ensin ettei se ehkä istu niin omalle kohdalle, mutta kappas! Kannatti kokeilla, ja kokeilen toistekin. :)

    VastaaPoista