torstai 21. lokakuuta 2010

Virheruoka.

Kaikilla on niitä päiviä kun ei huvita tehdä ruokaa ja sukeltaa pakastimen syvyyksiin toivoen että sieltä löytyisi jotakin hyvää. En edes muista milloin tai miksi olin ostanut tämän mystisen pakastesapuskan. Ihmiselle joka ei välitä valmis/pakastemurkinoista yhtään tämä oli hämmentävä löytö. Mystinen Thai-Cube Sweet & Sour Chicken with Jasmine Rice kuitenkin päätyi ruokalistalle tänään. Odotukset eivät kuitenkaan olleet kovin korkealla.

Vaativia kokkaustaitoja tarvittiin kun poistin muovin paketin päältä ja nakkasin Cuben mikroon. Ohjeessa oli mainittu täysi teho ja 6 minuttia. Näin siis tein.

Sitten vain odottelin. Sapuska pyöri iloisesti mikrossa ja jopa tuoksui aika lupaavalta.

Lopulta sain eväät ulos mikrosta ja pääsin purkamaan pakettia. Cubesta pätkähti ulos rasia jossa oli kanat ja muut setit, rasian alla oli riisit.

Romut lautaselle (välihuomautuksena: toi on leipälautanen!) ja ääntä kohti. Ei kovin vakuuttavaa... Ruoka ei maistunut oikeastaan miltään. Kanat oli kuivia, muutamat kasvikset täysin mauttomia, riisi kuin tiivis kikkare jotakin riisin tapaista... Lopputuloksena totesin, että en suosittele tätä kenellekään.

Ja mikä pahinta, nälkä jäi!

4 kommenttia:

 1. Voi miten surullinen ruokatarina :D Eikun siis :(

  VastaaPoista
 2. Viagem, ruualla ei sovi leikkiä! :D Tää oli semmonen asia mistä oli päästävä avautuun, kun kerta nälkäkin jäi. :(

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen :D Mut hyvä tietää ettei ehkä kannata tota yllärikuutiota kokeilla..

  VastaaPoista
 4. Suosittelen ehdottomasti tätä ruokaa jos haluaa pahoittaa mielensä oikein tosissaan. Muussa tapauksessa kannattaa yllärikuutio jättää kokeilematta. :D

  VastaaPoista