maanantai 11. lokakuuta 2010

Kadonneiden housujen mysteeri.

Lauantait tuntuvat olevan aina enemmän ja vähemmän katastrofaalisia ajanhallinnan kannalta. Jos tähän kaikkeen vielä yhdistää kadonneet housut ja pahanlaatuisen hiuskriisin on kahdesta bussista myöhästyminen yhtä varma fakta kuin se, että aurinko nousee. Lauantaina olin siis menossa jälleen yksiin tupaantuliaisiin. Ja pakko sanoa, että ystäväpariskunnan uusi koti oli hyvinkin toimiva ja kaunis.

Hienoisen vaatekriiseilyn ja kadonneiden housujen (jotka löytyivät lopulta kaapista omalta paikaltaan) metsästyksen tulos on tässä. Boleron tapaisen hiha-jutun ostin Sokoksen 3+1 päiviltä ja täytyy sanoa että tykkään siitä kovasti. Kaiken lisäksi se on kätevä kun haluaa välttämättä laittaa topin, mutta ei mitään oikeaa paitaa siihen päälle. Hienoista kesäkaipuuta havaittavissa?

En ole vielä juurikaan sinut uuden kamerani kanssa, mutta kun tässä vähän tutustutaan niin toivottavasti kuvien laatu paranee. Lisäksi kotini on niin pirun hämärä että salama (josta en juurikaan tykkää) on melkein välttämätön paha. Kuvista ylempi otetttu salamalla ja alempi ilman. Mielipiteitä? Vinkkejä? Täytyy varmaan opetella käyttämään kameran mukana tullutta kuvankäsittelyohjelmaa, jos sillä saisi ihmeitä aikaan. :D Myöskin voisin alkaa silittää vaatteeni kun toppi ja lamppu näyttävät olevan samaa sarjaa...

housut, toppi ja luotto-pipa H&M / hihat Sokos / rannekorut sekalainen miksaus kaikkea

2 kommenttia:

  1. No hyvä että ratkaisit housujesi mysteerin! :) En osaa antaa vinkkejä kameran kanssa, itekään en osaa niitä kapistuksia käyttää.

    VastaaPoista
  2. Nää housumysteerit on pahoja! Onneks oon jo aika hyvä selvittään niitä... :)

    VastaaPoista