perjantai 1. lokakuuta 2010

Perfect match.

Löysin täydellisen parin uusille nahkasaappailleni! Kaunotar ja Kulkuri osoittautui visiitin arvoiseksi (jälleen kerran). Oikeasti kävelin eilen ko. liikkeen ohitse ja bongasin laukun näyteikkunasta. Töiden jälkeen kipitin vauhdilla tsekkaamaan josko laukku vielä komeilisi ikkunassa ja sydän jätti lyönnin väliin kun laukku loisti poissaolollaan... Kyselin kuitenkin myyjäneidiltä josko laukku olisi vielä jossakin, ja kyllähän se sieltä löytyi! Jeeeee!

Muutama postaus sitten täyttelin kyselyä jossa kysyttiin unelmalaukkua. Näin vastasin "Nahkainen ja salkun mallinen. Väriltään musta tai konjakin sävyinen..." Miltäs näyttää? Taisin osua oikeaan.

Laukku on merkiltään Mont Blanc, ja pienen googletuksen jälkeen totesin, että taisin sijoittaa hyvin. Olettaen että laukku on aito, eikä mikään vähän sinne päin...

Salkkulokeroita! Voisko parempaa olla? Nyt on paljon taskuja joihin voin kadottaa tavarani.

6 kommenttia:

 1. Kiitos kaunis. Täytyy myöntää että olen aika ihastunut tuohon. :)

  VastaaPoista
 2. On se tyylikäs. Salkkumalli ihastuttaa! :)

  VastaaPoista
 3. Luulin, että joudun etsimään ja metsästämään mieleistäni salkkua maailman tappiin. Tän löytäminen oli selvästi kohtaloa! :D

  VastaaPoista
 4. Rakastan lokeroisia laukkuja. Miksi niitä on nykyisin niin vaikea löytää? Aina se yksi ammottava aukko ja joku säälittävän pieni kännypussukka, pyh. Mäkin haluan ton sun laukun :)

  VastaaPoista
 5. En juurikaan osannut kaivata lokeroita ennen, mutta nyt olen päässyt lokeroiden makuun. Kiva kun jokaiselle tavaralle on oma pikkuinen paikkansa. :D Kansanliike lokerolaukkujen puolesta?

  VastaaPoista