perjantai 29. lokakuuta 2010

Smurffijalat.

Viikolla eräänä päivänä poikkesin hörppäämässä kupillisen teetä kaverin luona. Very casual 5 o'clock tea. Oli kummallinen fiilis, että on pakko laittaa hame tai mekko tai jotakin helmaisaa. Päädyin lopulta siihen, että miksaan ysärihirvitys (ostin oikeesti tänä kesänä) minin ja pappa-villatakin. Fiinit herrasihmiset kun juovat kello viiden teen neuletakki päällä. Eikös?

Olin oikeasti kauhuissani kun tajusin kulkeneeni joskus samanlaisessa perustylsässä mustassa minissä varhaisteiniaikoinani. Jaiks! Sanon minä! Muodin kiertokulkuko?

Mutta pappa-villatakin ja ysäriminin kautta smurffinsinisiin sukkiksiini. Ne on kivat! Arvoin pinkkien ja sinisten välillä ja tällä kertaa siniset voitti. Ehkä pinkistä väristä tuli jo liikaa fläsäreitä teiniajalta. Tosin, en suostunut silloin pukeutumaan mihinkään vaaleanpunaiseen vaan suosin sinistä. Tämmönen tuumailu saa vain vakuuttuneemmaksi, että ei seepra raidoistaan pääse. Vai tiikerikö se oli?

hame ja neule H&M / teeppari ONLY / sukkikset Anttila

4 kommenttia:

 1. Halusin pukeutua yksiin naamiaisiin teräsmieheksi kun löysin kaupasta teräsmiespaidan. Paidan seuraksi tarvittiin tietysti myös tuollaiset sähkönsiniset sukkahousut. Ei vaan ollutkaan ihan helppo löytää tuollaisia, jotka mahtuvat 180 cm 95 kg miehelle. Kiva oli mennä kyselemään kaupoista sopivia sukkahousuja. Monessa liikkeessä myyjät yritti myydä mustia ja "huomaamattomia" ihonvärisiä sukkahousuja, kun tuollaiset värilliset on kuulemma pääasiassa pieniä kokoja, kun niitä käyttää nuoret naiset. Miehet kuulemma ostaa pääasiassa mustia vähän paksumpia. Tosi jouduin ostamaan tuplapaketin, missä oli yhdet siniset ja yhdet mustat 80 den sukkahousut. Eli täytyy nyt sitten talvella käyttää niitä mustia sitten alushousuina, jos miehet kerta nykyään käyttää sellaisia.

  VastaaPoista
 2. Hahaha! Voi että, toivottavasti et saanut traumoja sukkahousuostoksilta. Mutta saat kyllä kaikki rohkeus- ja reippauspisteet että viitsit mennä kyselemään ilmeisesti useammastakin liikkeestä teräsmies-sukkiksia. Ja aivan loistavaa että löysit passelit sitten metsästyksen päätteeksi. En itse ole törmännyt sukkahousuihin miehillä, mutta mikä ettei niitä voisi käyttää. Täysin kelpoisia vaatteita ovat sukupuoleen katsomatta! :)

  VastaaPoista
 3. En siitä mitään traumoja saanut, toivottavasti ei sukkahousumyyjätkään, jotka joutui myymään teräsmiessukkahousuja. Asennoitumisestahan kaikki on kiinni. Ajattelin että olen asiakas joka tarvitsee sukkahousut, ja myyjien on tarkoitus palvella asiakasta. Kummallekaan ei pitäisi olla mitään ongelmaa siinä, päätyykö ne sukkahousut miehen vai naisen jalkoihin. Olisin tietysti voinut sanoa että ne tulee vaimolle, joka on suunnilleen minun kokoiseni, mutta miksi olisin niin tehnyt. Tulipa siinä jossain liikkeessä melko humorististakin keskustelua asiasta. Sukkahousujen löytämistä voi kyllä pitää todellisena työvoittona. Kävin kyselemässä ainakin kymmenestä liikkeestä. Ensin sokoksesta, sitten kaikki marketit läpi H&M, Seppälä, Lindex ym. Lindexissä sanoivat, että nyt ei ole, mutta parin viikon päästä tulee uusia malleja. Näistä Lindexin uusista malleista sitten vihdoin löytyi sopivat, joten ei se helppoa ole miehelle sukkahousujen löytäminen. Sillä meinasinkin että kyllä ne mustat sukkahousutkin täytyy käyttää loppuun, kun tuollaisen vaivan on niiden etsimiseen nähnyt.

  VastaaPoista
 4. Hienoa että traumoilta selvittiin! Ja olet aivan oikeassa siinä, että asiakas on asiakas ja myyjän tehtävä on palvella asiakasta hänen tarpeidensa mukaan. Ja uskon kyllä että huumorilla tuollaisista tilanteista selviää parhaiten. :)

  VastaaPoista