tiistai 19. lokakuuta 2010

Tuliainen itselle.

Koska viikonlopun reissusta ei juurikaan jäänyt kerrottavaa jälkipolville hehkutan vain jotakin mitä osittain itse ositn, osittain sain ihanilta ystäviltä lahjaksi. Nimittäin jo kesällä nuuhkimani tuoksun! Tiukkaa kisaa käytiin Diorin ja Chanelin välillä. Ja tällä kertaa voiton vei *rumpujen pärinää* Chanel Chance.

Tuoksu on ihanan lämmin ja supernaisellinen (ainakin omaan nenääni). Todellinen egobuuster-tuoksu! Tätä kun vähän suihkauttaa niin tuntuu että voisi valloittaa koko maailman.

Pullon mallikin miellyttää simppeliä silmääni. Täytyy nimittäin myöntää, etten edes tuoksuta semmoista hajuvettä jonka putelista en pidä. Tyhmääkö? Mahdollisesti, mutta niin mies- kuin tuoksuasioissakin kaikki täytyy olla kohdillaan.

4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä ihana tuoksu!
  Mulla on supernirso nenä (itse asiassa ihoni muuttaa kaikki tuoksut joksikin muuksi) ja tuo on yksi niitä tositosi harvoja joista olen tykännyt. Naisellisuudesta ihan samaa mieltä!

  VastaaPoista
 2. Omalla iholla on vähän sama taipumus. Tuoksu pahvilapulla ei anna mitään käsitystä siitä mitä tuoksu todellisuudessa tulee olemaan. Tämä muuttui ihanan pehmeäksi ja lämpimäksi kun sai olla hetken iholla, olen aivan myyty!

  VastaaPoista
 3. Mullakin on tota, se on niin ihanan naisellinen tuoksu.

  VastaaPoista
 4. Kohta voidaankin perustaa Chanel-tuoksuklubi! :) Kiva kuulla että muutkin tykkäävät. Oon edelleen ihan täpinöissäni tästä!

  VastaaPoista