sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Värivajaus.

Pukeutuminen on mennyt hämmentävästi mustavalkoiseen suuntaan... Mihin on kadonneet kaikki värit? Pitääpi tsekata jospa vaatekaappini olisi syönyt värikkäät kuteet jonnekin syvälle sisuksiinsa.

Joku saattaa edelleen olla sitä mieltä että mustaa ja ruskeaa ei saa missään tapauksessa yhdistää. Heitä kehoitan avartamaan mieltänsä, musta ja ruskea on ihan hyviä kavereita. Kyse on vain sävyistä.

Sen verran saatan kuitenkin olla rajoittunut, että mätsäsin voimasaappaani ja supersalkkuni yhteen. Taas. Mutta kun ne on parhaat kaverit, ei niitä voi erottaa.


Hiukset on kasvaneet sen verran, että saan jo lähes käypäsen sivuponnarin! Jeee! Tämän havainnon myötä olen intoutunut pienistä huiveista. Näitä on saatava lisää, aivan huikea tapa vähän piristää tätä mustavalkoisuutta. Vaikka huivikin on mstavalkoinen...

neuletakki ja kaulahuivi H&M / housut GT / pikkuhuivi jostakin pikkuisesta koruliikkeestä / saappaat Aleksi 13 / laukku Kaunotar ja Kulkuri

2 kommenttia:

  1. Värit tuppaa aina talven lähestyessä katoamaan, mikä siinäkin on?
    Attasealaukku on ihana!

    VastaaPoista
  2. Voisin harkita kadonneiden värien metsästysretkeä kun ei niitä tuntunut kaapistakaan löytyvän... Tai ehkä kesällä värit vaan tuntuu värikkäämmiltä kun näin harmaaseen aikaan.

    VastaaPoista