tiistai 2. marraskuuta 2010

Päivän biisit.

Parit päivät olen kuunnellut hyvin hyvin rajoitetusti musiikkia. Tarkalleen yhtä levyä jonka kriitikot haukkuivat lyttyyn aikaisemmin syksyllä. En ymmärrä heitä. Tää levy on ihan kultaa! Kyseessä on Nopsajalan uusin levy Kuningas Soundi. Ja mitä vierailijoita levyltä löytyykään! Hei camoon, ei voi olla tykkäämättä jos levyllä laulelee Stig Dogg, Leijonamieli, Stepa, Asa ja monta muuta. YouTubesta aika rajallisesti löytyi levyn biisejä, mutta yhteen oli tehty oikein videokin josta tuli ihana kesäfiilis. Pakko vähä sheikkaa buudii kun tätä levyä kuuntelee!



Tänään kun kävin autoa katsastattamassa radiosta pätkähti jokseenkin tarttuva biisi joka oli myös pakko päästä jakamaan kaikkien kanssa! Älkää välittäkö mauttomasta videosta, biisi toimii paljon paremmin ilman. Niin, ja siis artistihan on Mohombi ja biisin nimi Bumpy Ride.



Ja okei okei, biisin sanat on hintsun verta äklösiirappiset ja tavalliset, mutta kertsi kolisee iha täysillä! Vai voiko joku väittää ettei boom-bäng-bäng-osuus olis vangitseva ja lanteita keinuttava? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti