lauantai 20. marraskuuta 2010

Kaiken pahan alku...

...on nuo pahuksen punaiset merkit hintalapuissa! :D

Saatoin ihan vähän poiketa Gina Tricotille ja ihan vähän bongasin sieltä pari juttua alessa mitä olin ihan vähän hipeltänyt muutenkin. Tuttu tarina varmaan kaikille, ja päättyy kassan kautta kotia. Tietysti.

Löytöihini kuului harvaa neulosta oleva neule. Olen käytännössä asustellut tässä paidassa monta päivää! Toimii mitä parhaimmin niin housujen kuin myös hameen ja sukkisten kanssa. Otin oikein kunnolla paitaan kokoa että sitä voi pitää teoriassa mekkona. Väri on ihan vaalean vaalea harmaa, hurjan nätti ja jotenkin talvinen sävy. Harkitsen vakavasti mustan vastaavan ostamista, mutta enpä tiedä onko siinä mitään järkeä.

Toinen bongaus löytyi toppien puolelta. Ihan perus topin lärpätin, mutta en vain voinut vastustaa kuvioita. Hakaneuloja! Tämmöiselle hakaneulafriikille jonka farkut pysyivät koossa joskus (yläasteella ja vähän amiksessakin...) käytännössä hakaneuloilla ja pyhällä hengellä tämä oli must have-osastoa.


Hakaneulat vaan on jotenkin niin nättejä... Tai minä vaan vähän tärähtänyt...

2 kommenttia:

  1. Noi punaset hintalaput on tosi pahat :D. Mä viime kesänä intouduin vähän Ginalla ostelee laukkuja. Olin aikaisemmin katsellut niitä kun ne oli kai -50% alennuksessa mutta päätin että enhän mä tartte. No sitten laukkujen hinnat oli pudonneet tyyliin 10e (siis vaikka 12,90e ja "nyt" siis 2,90e) niin meikähän sekos :D. En ollut Ginalta aiemmin laukkuja ostanut. Muutamaa olin katsonut netissä ja kaupassa ne ei näyttäneetkään kivoilta. Noi oli kumminkin aika nättejä mitä ostin.

    Tosi kiva toi alempi paita :).

    VastaaPoista
  2. Punaisten paholaislappujen taika sekottaa pään ihan liian helposti missä tahansa liikkeessä. :D Itselle kävi viime keväänä Ginan laukkuosastolla samoin kuin sulle, mutta onneks vaan yhden laukun kohdalla... :D

    VastaaPoista