perjantai 5. marraskuuta 2010

Suklaata!

Nyt kun ollaan jo Marraskuun puolella, on melkein luvallista mainita Joulu sivulauseessa. Ja älkää pelätkö, tulossa ei ole mitään Kohta On Joulu-hehkutusta, vaan kyseessä on suklaa. Tarkemmin suosikki suklaarasiani. Joten, Rakas Joulupukki, jos haluat tuoda minulle suklaata (olenhan ollut ihan superkiltti tänäkin vuonna) tuo Pandan Juhlapöydän Konvehteja. Kiitos!

Suosikkirasia on vähän muuttunut, mutta ei ollenkaan huonoon suuntaan. Tuntuu että namit ovat nätimpiä kuin aikaisemmin. Tai sitten kaikki tämä intoilu johtuu siitä että ostin joulukauden ekan suklaarasian ja olen ihan intoa piukkana mutustellut nameja. Mikä on ollut hämmentävää huomata on se, että suosikkini eivät enää ole samoja kuin ennen. Mitä tässä maailmassa tapahtuu? Tässäpä esittelen uuden top 3 suklaanamit! En kuitenkaan osannut laittaa niitä parhaimmuusjärjestykseen joten kaikki ovat samalla viivalla... Ehkä...

Toffeecreme. Tämä oli todellinen yllättäjä sillä aikaisemmin en juurikaan ole tykännyt toffeesuklaasta. Tai no, toki olen tykännyt, mutta se ei ole ollut suosikkien listalla. Tämän ulkomuotokin on muuttunut viime vuodesta, jos oikein muistan. Voiko muoto vaikuttaa makuun?

Suklaatryffeli. Tässä on-off-suosikissa on ihana tumma tryffelitäyte. Joskus kuitenkin ei yhtään tee mieli mitään niin voimakasta, mutta tässä rasiassa nami maistuin juuri niiiiiiin hyvälle kuin pitääkin. Taitaa olla fiiliskysymys tämän suklaan kanssa että pääseekö listalle vai ei. Tällä kertaa pääsi ihan kirkkaasti.

Suklaacrisp. Alltimesuosikki! Näitä voisi syödä vaikka koko paketillisen. Raksuvat keksimuruset tekevät tästä täydellisen. Ei lisättävää!

Loppuun täytyy vielä ihmetellä, miksi minttusuklaa ei enää maistu? Aikaisemmin olisin rankannut mintun edottomaksi ykköseksi, mutta nyt listapaikasta oli turha edes keskustella. Olenko syönyt itseni lopullisesti ulos minttusuklaasta? Toivottavasti en...

P.s. Rasiassa oli myös ihana sydämen muotoinen Vadelmamarmeladi-konvehti. Vattumarmeladille persona piti päästä tästä vielä mainitsemaan.

3 kommenttia:

 1. Juhlapöydän konvehti kuuluu ehdottomasti meitsin jouluun! Ollaan saatu joka joulu veljen ja siskon kanssa konvehdit penskasta asti lahjaksi, joten se on sellanen perinne. :D
  Mä en myöskään enää välitä minttusuklaasta. Pentuna inhosin sitä ananasmarmeladia ja nyt se on ihan mun suosikki noista! Weird. toivottavasti se on vielä mukana...

  VastaaPoista
 2. Suklaata, suklaata, suklaata... What's not to like. x)

  Sulle on muuten blogissani haaste. :)

  VastaaPoista
 3. Riehu, ei huolta, ananasmarmeladi on edelleen mukana paketissa. Tosin se oli ennemminkin ananasliejua kuin marmeladia, mutta HYVÄÄ kuitenkin. Jouluperinteet kunniaan! Toivottavasti pukki tuo sulle ja sisarilles konvehdit niinkuin kuuluukin. :)

  Maria, kiitti haasteesta! Ja suklaata suklaata suklaata tosiaan... Taidan hakea uuden rasian kaupasta. x)

  VastaaPoista