torstai 25. marraskuuta 2010

Mustaa ja kultaa.

Useissa blogeissa on näkynyt haaste jossa kehoitetaan luomaan jonkun nettikaupan valikoimasta pikkujoulukemuihin passeli asu. Päädyin (jälleen) New Lookin ihmeelliseen maailmaan, ja tämmöisiä aarteita löysin!

Ajatuksena oli startata pikkumustasta ja lisätä siihen jotakin kimaltavaa. Ja niin myös tein! Laitoin kimallusta oikein huolella, että muillekin riittää jos on tarvis. Oikeassa elämässä en ehkä itse lähtisi näin kimallus-linjalle, mutta hey, nää mielikuvituspikkujoulut muistettais varmasti!

Siis pikkumusta joka kimaltaa jo hieman itsessään. En voinut vastustaa hieman pitsimäistä sifonkista helmikoristeltua kolttua millään. Mutta tässä kimallukset ovat vielä hillityt!

Kengissä onkin jo sitten selkeämpää blingiä! Ja näitä korkkareita voisin käyttää sujuvastikin oikeassa elämässä. Reilusti korokepohjaa, reilusti korkoa, vähän kultaa ja paljon pitsiä. Niistä olisi tämän kauden pikkujoulukorkkarit tehty. Homma paketoidaan jalkojen osalta mustiin sukkahousuihin.

Lopulta laukku ja asusteet. Laukku pikkuinen ja musta, hillityllä helmikirjonnalla (kuten mekkokin). Oikein näyttävä sormus ja seuraksi isoa korua myös ranteeseen. Valitsin rannekoruihin parit vaihtoehdot, yhden suuren musta-kultaisen korun tai noin miljoona pienempää kullan sävyistä rengasta. Jokaiselle jotakin. Lookki viimeistellään löysillä selkään laskeutuvilla kiharoilla ja koristetaan kimaltavalla hiuspannalla. Jouluista punaa huuliin ja baanalle! (miten mulle tuli kaamee hinku pikkujoulubileisiin?!?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti