torstai 4. marraskuuta 2010

Mitä minulla on laukussani?

Otsikko kuuluu lukea Bilbo Reppuli-äänellä kun pelaavat arvoitusta Glonkun kanssa. :D Mutta tosiaan, halusin tehdä myös laukunsisältö-jutun kun tykkään lukea muiden vastaavia! Toisaalta tässä tuli myös sisäistettyä mitä kaikkea roinaa sitä kantaakaan mukanaan. Osittain siis myös itsetutkiskelua.

Tässäpä tätä roinaa ja rompetta on mitä roudaan mukanani. Vaihdan onneksi aika usein laukkua joten ihan mahdottomasti turhuuksia ei mukaan tartu. Olisi pitänyt tehdä tämä kun vielä kävin koulussa ja tyhjentää koululaukku! Siellä oli romua nippusiteistä ja riviliittimistä huulirasvaan ja monesti niistettyihin nessuihin kaikkien perusjuttujen ja koulukamojen lisäksi.

Sisältö listattuna:

avaimet kotiin ja autoon
puhelin
lompakko
meikkipussi
Nivea
purkki-Blistex
kamera
purkkaa
Läkerolit ja muut namit + tyhjä Läkerolrasia
nessuja parissa paketissa + irtopaperit
hiluja
ponnareita ja pinnejä
kuitteja


Tässä vielä eriteltynä kamoja ja pieniä ystäviä jotka matkaavat mukana. :)Totoro-avaimenperän sain tuliaisena Japanista / tuohinen aivaimenperä autonavaimissa / rakas Nokialaiseni jonka ostoa odotin intoa piukkana ja melkein tahallani rikoin edellisen puhelimen että sain tuon (onneksi edellinen ymmärsi tiltata ilman avustusta) / Marimekko-pussukassa kulkevat mukana kaikki tarpeellinen pikaiseen ehostukseen sekä laastarit että särkylääkkeet / Niveaa täytyy olla käsille / olen koukussa Läkerolin granaattiomena-mansikkanameihin vaikka eivät kovin hyviä olekaan / kameran pussukkaa vartioi Stitch-ponnari jonka ostin itse Japanin reissulta (en voinut vastustaa tuota naamaa)

2 kommenttia:

  1. Totoro!!! Olen Totoro-fani.

    Mun on myös pitänyt tehdä tällainen postaus jo vuoden ajan..hups.

    VastaaPoista
  2. Totorossa on kyllä sitä jotakin! <3 Reppanalta vain on katkennut korva, mutta uskon sen silti olevan onnellinen. :)

    VastaaPoista