keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Se o talvi ny!

Oli se ensimmäinen kunnon pakkaspäivä! Ja tämä tyttö aivan innoissaan siitä että puut oli niin nättejä. :) Mikään ei ole talvessa parempaa kuin se, että ulkona on kauniin valkoista. No okei, on muitakin kivoja juttuja niinkuin villasukat, kuuma tee isosta mukista, huuruiset ikkunat ja höyryävä hengitys. Mutta nätit puut on talvisin se juttu.

Ensimmäisenä kunnon pakkaspäivänä halusin tietysti koeajaa uuden punaisen takkini. Ja kyllä vain, se on lämmin muutenkin kuin sävyltään. Ilman vyötä takki on aikamoinen teltta, mutta se onneksi takaa riittävät välikerrokset. Pitäsisi varmaan opetella tekemän kivoja solmuja vyöhön. Ja tumput on talvella must! Väliin saatan käyttää nahkahansikkaita, mutta tumput on juurikin ne käsineet talvisin jotka pitävät käpälät lämpiminä.

Takin iso kaulus/huppu yhdistettynä muhkeaan huiviin ja isoon pipaan toi turvallisuuden tuntua kylmää viimaa vastaan. Taisin kävellä ympäri kylää juurikin noin puoli naamaa näkyvissä ja rillit huurussa. Mutta tarkenin! Ja villasukista saatan luopua vasta Vapun tienoilla.

takki ja saappaat Ellos / farkut Vero Moda / tumput Seppälä / pipo GT / huivi Pietarista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti