maanantai 8. marraskuuta 2010

Muistoja lapsuudesta-haaste.

Maria heitti kivan ystävyysviestikapulahaastejutun, joten ilman suurempia lätinöitä vastauksia kehiin. Kovin moni on jo haastettu mukaan, mutta haastan vielä Riehun ja Chatrinin. Ja toki kaikki muutkin jotka haluavat tämän tehdä!

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen “Mikä sinusta tulee isona?”
Muistan halunneeni olla laulaja, rallikuski ja opettaja. Näistä edelleen voisin harkita opettajan hommaa joka on sekin hyvin hyvin epätodennäköinen.

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
En juurikaan lukenut sarjiksia, paitsi satunnaisesti veljen Akkareita. Piirretyistä ehdottomia suosikkeja olivat Muumit, Peukaloisen retket, Tao Tao, Vili Vilperi, Tohtori Sykerö, Hopeanuoli ja tietysti kaikki Disney-jutut kuten Looney Toons. :D Näita kaikkia voisin katsella vieläkin ihan koska vaan...

3. Lempileikkejäsi?
Barbit ja ponit oli aika kova juttu. Myös lautapelejä kulutettiin ja jossain vaiheessa alettiin pelata Nintendolla (kuusnepa oli kova!) Marioo ja vaikka mitä. Ulkona porukalla polttopalloo, keinumattia, poliisia ja rosvoo, 10 tikkua laudalla ja (koska osa tytöistä oli happahulluja) talli-leikit oli kans yhdessä vaiheessa tosi in... Tietysti hypättiin narua ja sitä kuminauha-sik-sak-sokkelo-juttua. Ja kaikki mihin pääsi kiipeen oli kans parhautta!

4. Parhaat synttärisi ja miksi?
Veikkaisin että jotkut naamiaissynttärit. Semmoset on ainakin jääny mieleen kun äippä oli paistanu kakuks kauheen kasan lettuja. :)

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Fudista ja ringettee pelasin ja kävin jumpassa joka lähinnä oli erilaisia pelejä ja leikkejä koulun liikkasalissa. Sit tykkäsin hiihtää ja partiossa tuli hilluttua mettissä samoilemassa.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi?
Ah ja voih... Dingo! Taitaa edelleen löytyä jostakin jemmasta pari C-kasettia. Tietysti ala-asteella myös Bäkkärit, Spaissarit ja Smurffit oli kova juttu, samoten Ricky Martin johon olin salaa ihastunut. Onneksi palasin ruotuun musiikin saralla jo yläasteelle siirryttäessä.

7. Paras joululahjasi/muu lahja, jonka olet saanut?
Taidettiin olla viettämässä mummun 70-vuotisia. Kyseisissä kemuissa mummu päätti antaa minulle kultaisen rannekorunsa jonka oli saanut vaarilta lahjaksi kun isä syntyi. Tämä on yksi rakkaimmista aarteistani, en vain raaski käyttää sitä kun pelkään rikkovani tai hukkaavani sen.

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
No ajaa sitä rallia! :D

4 kommenttia:

 1. Hauska kysely, kiitti haasteesta, teen mielelläni! Sun pitää kyllä päästä ajamaan rallia...:)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäsit! Mun tosiaan pitää päästä ajaan rallia! Kukahan lainais auton? Nyt olis hyvät liukkaatkin ralleiluun... :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta! Otan vastaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiva että teet kans! Tätä tehdessä pääsi hämmentävälle muistomatkalle... :)

  VastaaPoista