torstai 30. syyskuuta 2010

Aarteeni

Onko kenelläkään tietoa siitä, tuleeko ihan kauheesti pahaa onnea jos ostaa itselleen synttärilahjan etukäteen? Reilusti yli kaksi viikkoa etukäteen... Minä nimittäin tein niin! Kalevalakoru on onnistunut loihtimaan jotakin niin kaunista, että päätin ottaa pitkän aikavälin projektiksi ajatuksen kerää koko sarja. Ja sarja on nimeltään Lumikukka.


Itse itselleni lahjukseksi ostin sormuksen joka on täydellinen. Hipeltelin suuria rihkamasormuksia pitkään mutta ne eivät puhutelleet millään tasolla. Ja sitten näin tämän ja tiesin mitä tahdon. Sormus on löytänyt paikkansa oikeasta nimettömästäni. Ajatuksena on kaiverruttaa jotakin mukavaa sormukseeni, vielä vain on mietinnässä että mitä... Jotakin erityistä. Minulta, minulle.

4 kommenttia:

 1. Ihan hyvin voi ostaa itselle lahjoja ihan koska vaan =)

  VastaaPoista
 2. Hyvä niin. :D Ja kun vielä oli loistava tekosyykin (pian koittava neljännesvuosisata), niin mikä ettei!

  VastaaPoista
 3. Minäkin ostan aina (nykyään) itselleni sekä synttäri- että joululahjan... Ihana sormus! Voisin myös tykätä omassa sormessa.

  VastaaPoista
 4. Synttärit/joulu/nimpparit on täydellinen (teko)syy ostaa itselle jotakin kalliimpaa mitä oikeasti tekee mieli. Oon kyllä tosi ilonen että ostin juur tämän sormuksen, on juurikin sitä mitä kaipasin. :)

  VastaaPoista