perjantai 3. syyskuuta 2010

Toinen päivä

Jo toinen päivä selvittynä hienosti haastetta! Jes! :D Ei vaan, ei tää oo ainakaan vielä tuntunu vaikeelta. Mutta ehkä loppukuusta, sitten kun innostus on laantunut, eikä tätä näe enään mahdollisuutena testata asustuskykyjään vaan pelkästää kurjana kokeena mihin itsensä puoliväkisin tunki. Fiilisten muuttumisen varmaan huomaa sitten teksteistä kun kiroilen ja sanon rumasti suosikkihuivistani...

Mutta tosiaan, tänään ei vielä ahdistanut. Tänään olin oikeastaan ihan iloinen valinnoistani. Todennäköisesti muuten en olisi ikinä laittanut raitapaitaa mustan mekkoni päälle ja todennut hommaa toimivaksi. Tätä tuumatessani totesin kuitenkin, että tarvitsen mustan kapeahkon vyön. Oikean vyön, enkä mitään tuommoista kuminauha-wanna-be-vyötä. Mutta niillä mennään mitä on! :)

Näin siis kävin huollattamassa räpsyttimeni ja fiilis oli mitä parhain! Nyt on taas ripsiä millä räpsytellä pojille. ;) Oikeesti, ripset huomataan! Tai sitten ympärilläni vaan on keskimääräistä havainnointikykyisempää väkeä. Ja hei, huomatkaa että sukkisteni saumat on lähes suorassa! Piste mulle.

takki, paita ja mekko H&M / saumasukkikset Stockmann

1 kommentti: