maanantai 20. syyskuuta 2010

Sääntörikkomus!

Hyvä kuuden vaatteen haaste, olen ollut paha. Eilen rikoin sääntöjä. Hyi hyi minua! Tosin, tässä on lieventäviä asianhaaroja, nimittäin farkkuni jotka olivat pesussa eivät olleen kuivaneet ja musta mekkoni ei vielä ollut päässyt pesuun asti. Näin ollen ei siis ollut alaosaa jonka olisin laittanut. Päätin siis rikkoa sääntöjä oikein kunnolla ja kiskaista jotakin aivan muuta päälleni. Ja voi kyllä, se tuntui hyvältä!

Kipeilystäni johtuen halusin jotakin lämpöistä ja pehmeää vaatetta niskaani kun lähdin äipälle kylään (syömään). Odotin, että siellä olisi ollut laina-kisu hoidossa, mutta eipä ollut kisuli vielä saapunut. Ja mitä siis valkkasin kuteiksi matkalle hima - bussipysäkki - TKL - vehu - kaleva - keskusta - koti? No lohduttavan ja kotoisan flanellimekon tietysti.

Siveydestäni huolestuneille tiedoksi, että mekon alle jemmasin mustan minin. Olen myös hintsun verran rakastunut Seppälän sukkiksiin. Miten voi olla jotakin niin siloisen pehmeää? Lämpökerrrokseksi kiskaisin vielä pitkät sukat, ja kivasti tarkenin. Pipo tietysti on uusin askarteluni.

Vielä todistusaineistoa mekon alta pilkottavasta hameesta ja sukista! :D

2 kommenttia:

  1. Mua huvittais kans vähän kokeilla tota kuuden vaatteen hommaa, mut ei se varmaan toimis, kun oon aika onneton pyykin pesijä :/

    VastaaPoista
  2. Ihmiselle, joka normaalisti pesee pyykkiä vasta siinä vaiheessa kun ei ole enää mitään puhtaana kaapissa, tämä tosiaan on aika haasteellista. Kaameeta lavuaarissa läträämistä ja tuulettamista. :D Kannattaa kokeilla rohkeesti, jos mä selviin niin selviit säkin!

    nimim. tyttö, joka normaalisti pesee pyykkiä vasta siinä vaiheessa kun ei ole enää mitään puhtaana kaapissa.

    VastaaPoista