tiistai 7. syyskuuta 2010

And All That Jazz...

”Hyvät naiset ja herrat, meillä on ilo esittää teille viehättävä kuvaelma meille niin tärkeistä asioista: ahneudesta, lahjonnasta, väkivallasta, hyväksikäytöstä, petoksesta ja murhasta.”

Kyllä! Olin lauantaina Tampereen Työväentetterissa katsomassa Chicago-musikaalin ennakkonäytöstä, ja voi pojat oli kyllä huikeeta! Asut! Musiikki! Tanssi! Esiintyjät! Kaikki tuntui olevan kohdallaan vaikka esitys oli vasta toinen yleisölle. Taidan käydä katsomassa tämän uudestaankin, sitten jossakin viimeisistä näytöksistä kun viimeisetkin jutut on hioutuneet kohdilleen. Suosittelen tätä kaikille! 21-vuotias veljenikin tykkäsi, joten ei voi olla huono!

Teatterista suikkasin juhlimaan kaverin 25-vuotis synttäreitä Love Hoteliin. Kivvaa oli sielläkin, ei voi muuta tuumata. :D Vaatetus piti tietysti suunnitella teatterin mukaan, ja olin ihan onnesta soikeana kun pääsin kiskaisemaan hapsumekon päälleni. Voisin avautua ihmisten teatteri-pukeutumisesta (tai oikeastaan pukeutumattomuudesta) oikein huolella, mutta en taida haluta pahoittaa mieltäni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti