keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Sääntöni Kuuden vaatteen syyskuulle

Uusi musta-blogista bongasin mielenkiintoisen haasteen ja kaamean pohdinnan päätteeksi päätin ainakin yrittää. Idea on yksinkertainen, valitse kuusi vaatekappaletta joita pidät syyskuun ajan. Tässä säännöt tarkemmin:

1. Valitse korkeintaan kuusi vaatetta, joita käytät syyskuun ajan eli 1.-30.9. Myös legginsit, neuleet ja topit ovat vaatteita. Vaatteita saa siis olla myös vähemmän kuin kuusi.


Valitsen aivan varmasti kaikki kuusi vaatetta! Rupesipa ahdistamaan. Kuusi vaatetta... Jaiks! Legginssien vaatteeksi lukeminen ei liikuta, koska, noh, legginssit on vaan ehdoton no no (kysykää vaikka pojilta).

2. Kuuteen vaatteeseen ei lasketa alusvaatteita, päällystakkeja, sukkahousuja, huiveja, kenkiä, koruja, hattuja, hansikkaita jne.

Tämä helpottaa ahdistusta jo hieman. Takit, huivit, myssyt ja kengät pelastaa tilanteen kuin tilanteen.

3. Kuuden vaatteen lisäksi saa käyttää erikseen myös urheiluvaatteita, yövaatteita ja bilevaatteita. Näissä kuitenkin kehotetaan tarkkaan harkintaan ja minimalismiin – miten tiukasti, siitä päätät itse. Jos sinulla on kaksi täysin samanlaista ja samanväristä vaatetta, ne voidaan laskea yhdeksi.

Bilevaatteiden vapautus auttaa suunnattomasti. Tälle kuulle kun on tiedossa niin teatteria kuin Circus meets Burlesque bileitä. Myös se, että urheiluvaatteet ei lukeudu kuuteen valittuun helpottaa fiilistä.

4. Luo ja julkaise omat sääntösi, jos tämä määritelmä ei sinulle sovi.

Omiin sääntöihin vapautan työvaatteet. Kun olen ulkotöissä, niin valitsemani 6 vaatekappaletta eivät yhdessäkään onnistuisi pitämään minua lämpimänä! Vapautettuihin vaatteisiini kuuluvat siis kulahtaneet mutta ah, niin lämpimät hupparini ja työneuleet sekä duunifarkut ja tuulihousut. Tietysti vain työkäyttöön. :)

Myöhemmin tänään (tai ehkä huomenna) julkaisen kovan kutoseni. Osa meinaan on edelleen vasta menossa pyykkikoneeseen... :D

2 kommenttia:

  1. Ai sä teet tän, mahtavaa! Kiinnostuneena odotan mitä kovasta kutosesta löytyy....:)

    VastaaPoista
  2. Ihan pikkusen hirvittää että mihin oonkaan lähteny mukaan... :)

    VastaaPoista