keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Huulipunatäydellisyys

Mistä huomaa että on syksy? No siitä, kun tuntuu että vois nukkua vaan jatkuvasti. Eilenkin nukuin tanssituntien ohi, ja voin kertoa että harmitti. Isosti. Mutta, ei kaikki ole niin kurjaa kun voisi kuvitella. Löysin nimittäin huulipunan joka vastaa aika pitkälti rouge COCO-haaveilujani joskus maaliskuun paikkeilla. En löytänyt punaa kesäksi, mutta kyllä se kelpaa edelleen.

Puna on We Care Icon Magnetic Lips numero 9. Törmäsin punaan aivan sattumalta Sokoksella hilluessani ja se vain kolahti. Lämmin, luonnollinen puna tuntui kotoisalta ja onkin päätynyt ahkeraan käyttöön. Ahkeraksi käytöksi lasketaan se, että ostin punan keskiviikkona ja vajaan viikon aikana olen käyttänyt sitä useasti. Toisin kuin monia muita punia jotka ovat päätyneet möllöttelemään meikkipussin pohjille.

Tuumasin tuossa, että saatan sittenkin olla huulipnua-tyttö, piti vain löytää se oikea puna. Punaa kuvaillaan kiiltäväksi ja hoitavaksi jossa on ultraohut peittävä koostumus. Allekirjoitan kiiltävän, hoitavan ja peittävän. Ultraohuesta en tiedä mitään. :D Kestossa voisi olla toivomisen varaa, mutta tämä sävy on sen verran luonollinen että pientä kulumista tuskin huomaa. Huulivoiteelta tuntuva puna saa kyllä hyvät pisteet ainakin tältä suunnalta.

Olen ajatellut kokeilla muitakin We Care Iconin tuotteita. Kynsilakkoja ainakin oli kivat rivit! Ja luomiväreissäkin oli muutama houkutus... Onko kellään kokemuksia kyseisestä merkistä?

2 kommenttia:

  1. Kynsilakoissa on ainakn ihanat värit ja huulikiilloissa sikana pigmenttiä. Menisivät ihan huulipunista.:) Tykkään!<3

    VastaaPoista
  2. Voih, ne kynsilakat! <3 Täytyy varmaan vaan rohkeesti lähteä kokeilemaan, jos vaikka huulikiillolla alottelis. :)

    VastaaPoista