maanantai 15. maaliskuuta 2010

rouge COCO

Muikeeta! Nyt on maailma mallillaan. Olen elänyt yli viikon ilman mikroa ja varmaan jo kuukauden ilman leivänpaahdinta mutta nyt on laitteet taas koristamassa keittiötä. Tai siis olihan ne rikkinäiset tuola keittiössä paikallaan, mutta nyt on ehjät tilalla. Rikkinäiset tietysti roudasin äipän suosiollisella autoavustuksella Nekalaan kierrätykseen.

Muutakin mukavaa tapahtui tänään. Nimittäin Vogue kopsahti postiluukusta (kuten kerran kuussa on tapana) ja rakastuin takakannen Chanelin mainokseen. Kyseessä on siis huulipunamainos rouge COCO ja mainoksessa käytetty sävy vei jalat alta! Niin herkkä ja puuterinen ja ja ja... ei edes sanat riitä! Nyt tiedän minkä väriset huulet on itselläni se juttu tulevana kesänä. Voin jo kuvitella itseni liihottamassa H&M Garden Collectionin "siipipaidassa" pitkin kylää hempeän korallin pinkinsävysen huulipunan saattelemana. Ah ja voih!

kuva

Uutta lehteäni selatessa silmiini osui pikkuinen mainos, joka kyllä sai silmät säihkymään. Vivienne Westwoodin Lady Dragon-korkkari, vieressä useita mielenkiintoisia suunnittelijoita listattuna ja nettiosoite http://www.theshoegallery.co.uk Voitte vain kuvitella missä seikkailin tovin jos toisenkin katselemassa ihastuttavia kenkiä, laukkuja ja hansikkaita.

Viviennen kenkien lisäksi mieleen painui kuva Paparazzin Clutch -laukuista. En aluksi tajunnut että laukku oli tehty kääräistyn lehden näköiseksi, ihmettelin vain että "miks noi myy lehtii tollai?" Joskus vaaleus vaan tulee esille... :D
kuva

Heräsikö ajatuksia kesän huulten väristä? Entäpä siipi-paidasta tai Paparazzi-laukuista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti