torstai 25. maaliskuuta 2010

No fish today

Jeppis. Tiedätte varmaan sen fiiliksen, kun vasta tutustutaan? Kun kaikki on uutta ja jännittävää eikä tiedä kuinka nopeesti asiat etenee... Kuten jo olen hehkunut, minulla on uusi mikro. Tein popkornia, kerta teki mieki jotaki rouskuvaa ja suolaista. Tai siis yritin tehdä... Uusi mikroni on jokseenkin tehokkaampi kuin edellinen, ja kuten varmaan jo arvaattekin poltin popparini oikein huolella, kuva ei tee oikeutta tilanteen todelliselle vakavuudelle. Nyt hieman harmittaa, ja suolaista tekee edelleen mieli.

Ja jos asiat ei poppareiden osalta mennyt niinkuin suunnittelin, niin seuraavaa en todellakaan suunnitellut: rakas suosikkini, ihana cola-tauluni rysähti alas seinältä ja seinässä on tosi ruma jälki naulasta joka petti. Nyt on ympäriinsä lasinsiruja ja eräällä bloggarilla aavistuksen paha mieli. Pitäsi siivota sirpaleet pois mutta arvatkaapa vaan kiinnostaako? Kyyyyyllä vaaaain... Sirpaleista on sit paras tulla sitä onnea!


Kirsikkana kakun päällä on tuo tyllihameeni. Sain sen valmiiksi, totesin aivan flopiksi ja nyt puran sen osiin että voin kasata uudestaan. Kuka käski ruveta soveltaan ohjetta? Ei siitä sen enempää tässä vaiheessa.


Kohta pitäisi lähteä cityyn ja poiketa Kosmetologikoululla hakemassa lahjakortti pikkuiselle ystävälle jonka synttäreitä juhlitaan huomenna. Ja taas toivon etteivät kamuseni löydä blogiani juuri nyt, koska pilaisin lahja-yllätyksen.

Tässä vielä kuva siitä, minkä seurassa ajattelin viettää tämän päivän katsellen True Bloodia. Eric saa tulla ihan koska vaan puraseen mua... Grrrrr...


Psst! Noi Pandan mansikka-duellot on parasta mitä juur nyt voin kuvitella, ja vielä halvennuksessa Tammelan Vapaavalinnassa. Käy hakemassa omasi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti