perjantai 12. maaliskuuta 2010

Ylikypsiä ransuja

Ah ja voi! Ihan hillitön kesäkaipuu iskee ton auringon myötä. Ja kesäkaipuusta päästää kesäiseen musaan jota on Tampereella tarjolla oikein kunnolla lähiaikoina. Jos siis allekirjoittaneen tavoin et voi hillitä jami-jalkojen vipatusta kun reggae-musa soi, nyt tarkkana! Tampereen klubilla perjantaina 19.3 on tyrkyllä Voltti Reggae Night jossa esiintymässä Polarsoul sekä Lord Est. Linkki klubin ohjelmaan tässä klik. Samainen Voltti valloittaa Yo-talon viikkoa myöhemmin perjantaina 26.3. Silloin tarjolla Raappana ja kumppanit. Tarkemmat faktat Yo-talon ohjelmasta linkin takana klik. Ja jotta saataisiin oikein makiata massujen täydeltä, saapuu Jukka Poika + Komposti Sound sekä Bommitommi Tampereen Klubille Tampere Reggae Festivalin esiintyjäks 3.4. Kuinka onnelliseks voi tyttö tulla näistä keikoista? Vastaus on TODELLA ONNELLISEKS! Jummi että menin pähkinöiks tästä kaikesta.

kuva

En mä aina näin positiivinen oo, etenkään kun tää työttömän arki on aika pitkästyttävää. Mutta pakko myöntää se, että ei oo mitään parempaa kun kiireetön aamu, kaakao ja Tim Gunn. Juutuin aamupäivällä telkkarin eteen seuraamaan kun Tim ja joku mimmi jeesas eksyneen oikeille tyyli-poluille ohjelmassa Tim Gunn stailaa muodin huipulle. Normaalisti en lämpiä vanhemmille miehille, mutta Tim sulattaa sydämen aivan täysin.

Perjantait on ehkäpä mun suosikki päiviä viikossa nykyään. Perjantaina tulee edellä mainittu Tim-ohjelma. Perjantaina on mun suosikki tanssitunnit eli Baila Brasil ja Samba Reggae. Pebaa käyn siis sheikkaamassa Salsa Pasiónissa 5 päivänä viikossa ja nautin jokaisesta liikkeestä. Perjantaista alkaa viikonloppu vaikka ei töitä ookkaan joka korostais tätä ominaisuutta. Ihanaa viikonloppua siis kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti