torstai 18. maaliskuuta 2010

Vaatteista ongelmaa?

Hui kauhistus mikä pyrytys iski! Luulin jo kevään kolkuttelevan ovella, mutta taisin olla väärässä. Harmillista... Mutta oli tässä päivässä paljon hyvääkin. Sovin nimittäin työhaastattelun huomiseksi! Uuujeah! Jos hyvin käy, niin tämä tyttö pääsee toteuttamaan hippiyttään kukkamyyjänä syksyyn asti. Todella hyvä fiilis jos vaikka natsais tän työn kanssa. Turvallisuutta talouteen, vaikka eihän tässä rikastumaan varmaan pääse. :D

Ja sitten ongelmaan jota olen tuumannut nyt pari päivää. Lauantaina on ystäväni vavva-juhlat ja en tiedä mitä pistäisin päälleni. Tosin, nyt kun ulkona taas sataa lunta, niin ongelma varmaan ratkaisee itse itsensä puhtaalla käytännöllisyydellä. Mutta siitä huolimatta, puran tämän tänne. Vaihtoehdot olen karsinut kahteen.

Ekassa vaihtoehdossa aika perus settiä: tummat farkut, puhvihihainen raitapaita ja liivi. Toisessa vaihtoehdossa: kukkahame (normaalisti en juurikaan käytä hameita) ja musta peruspaita ja oikeassa toteutuksessa mustat sukkikset joita en löytänyt mistään tähän hätään... Kuvista rajattu pää pois lähinnä hatun litistämän tuccani takia. Vihaan hiuksiani! Kuka tekis mulle pidennykset? Ilmatteeks, anyone? :D Heräsikö ajatuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti